Alles over spelcomputers

Op zoek naar een nieuwe spelcomputer? Dan ben je op zoek naar een leuk cadeau of wil je de allernieuwste spelcomputer kopen.

Ben je zelf een gamer? Dan weet je al wat je wilt. Klik direct op jouw favoriete game console en ga naar die pagina.

Weet je nog niet wat je zoekt? Geen zorgen.

Hieronder vind je bij iedere game console de uitleg van hoe de spelcomputer ongeveer werkt. Zo weet je waar je aan toe bent.

Alvast veel plezier met spelen – of geven!

Verschillende soorten spelcomputers

Welke game console kies jij?

Hieronder bekijk je de verschillende soorten spelcomputers. Welke game console past het best bij jouw game idealen? Vind hieronder een duidelijke beschrijving van wat je nodig kunt hebben. Meer weten? Klik dan door naar de pagina.

Playstation

Playstation

Playstation is een van de bekendste game consoles. Dit is een merk van Sony. Net nieuw is de Playstation 5. Hiermee gaat games laden nog sneller. Ook kun je onder andere dankzij ondersteuning voor 3D-audio en haptische feedback een nog intensere game ervaring meemaken. Ook de Playstation 4 biedt nog genoeg mogelijkheden en laat je met nieuwe spellen altijd weer opnieuw spelen.

Nintendo Switch

Nintendo Switch

Met de Nintendo Switch heb je een draagbare spelcomputer. Deze kun je overal gebruiken. Speel overal en altijd jouw favoriete Nintendo Switch spellen. Koppel de joysticks los of laat ze zitten voor maximale game ervaring. Dit is de populairste game console voor kinderen in 2020. Speel je eigen Mario-level, ga met Zelda op pad of speel Pokémon. Het is aan jou!

Xbox

Xbox One Controller

Deze Xbox gamingconsole is een tv, filmsysteem en meer! De Xbox One schakelt zelf tussen tv, muziek en bijvoorbeeld film op commando van je stem. De games zijn levensecht en personages zijn nu nog realistischer. Duik in de wereld van Microsoft gaming en ga ervoor met een nieuwe Xbox game console!

Wii

Nintendo Wii U

Met de Nintendo Wii heb je een leuk entertainmentsysteem waar je met de hele familie sportief gebruik van kunt maken. Met de controllers kun je tennissen of tafeltennissen. Ken jij de Wii U al? Deze innovatieve spelcomputer heeft een controller met video. Koop ook andere Wii games en geniet van bijvoorbeeld Mario Kart of Zelda!