L.O.L. Surprise speelgoed

L.O.L. Surprise speelgoed kopen? Het zijn onwijs leuke poppetjes uit een verassingsbal. Je kunt met de L.O.L. bal iedere laag afscheuren. Iedere laag bevat een nieuwe verassing en hint voor de grote verassing! L.O.L. Surprise is hét leukste verrassingsspeelgoed.

Bij het afscheuren van een laag van de LOL bal vind je soms accessoires. Zo kun je raden welk lol poppetje je zal krijgen. Er zijn ballen, maar ook doosjes en huizen.

Bekijk hier:

Alvast veel plezier met geven en genieten van het verassingseffect!

L.O.L. Surprise speelgoed

Dit zijn de leukste lol poppen van het moment:


Populairste L.O.L Surprise! poppetjes en ballen van 2023

 1. Dance Tots
 2. #Hairvibes – Tots Series A
 3. Fluffy Pets – Winter Disco Series A
 4. Accessoireset Travestimento Roze

Hier bekijk je de top 3 populairste LOL Surprise ballen. Deze poppetjes zijn razend populair: vanwege de manier van uitpakken!

Iedere laag van de bal is weer een verassing. Hierdoor pak je wel 10 cadeautjes uit in 1 klein cadeau!

Dit maakt de beleving nog leuker. Ook vind je telkens hints over jouw lol poppetje. Welke zal het worden?

1. Dance Tots

Deze LOL Surprise bal uit de Dance Tots series is erg leuk. Want het is niet zomaar een pop! Een poppetje uit deze serie heeft blacklight-verassingen!

Je pakt iedere laag uit en ontdekt meer over welke pop je krijgt. Er zit een blacklight lampje bij, zodat je jouw verassingen kunt onthullen. Ook heeft elk poppetje een eigen dansmove. Deze wordt onthuld op de bewegende, holografische danskaart.

Er zijn 12 personages in deze series. Verzamel ze allemaal en breid jouw L.O.L. Surprise collectie uit!

2. #Hairvibes – Tots Series A

Met de L.O.L. Surprise bal uit de serie #Hairvibes kun je 15 verassingen verwachten. Elke pop heeft 3 of meer stukken haar in een unieke stijl. Zo wissel je jouw haar iedere dag opnieuw!

Je kunt met deze series een cool kapsel creëeren door meer verschillende soorten haar tegelijk op het poppetje te plakken. Je kunt ze aan voor-, achter- en zijkanten plakken.

Er zijn 12 verschillende L.O.L. Surprise Hairvibes personages. Verzamel ze allemaal! Ieder poppetje bevat 15 verschillende verassingen.

3. Fluffy Pets – Winter Disco Series A

De L.O.L. Surprise Fluffy Pets serie is onwijs leuk. Hiermee kun je jouw collectie uitbreiden met huisdieren. Je kunt hier 9 verassingen verwachten. De dieren zijn pluizig. Je kunt de vacht telkens opnieuw opplakken. Zo blijft de huid lekker pluizig.

Je kunt water toevoegen aan de bal. Zo wordt de bal een sprankelende sneeuwbol met veel kleur! Verzamel alles van de Winter Disco-serie om de Glittersneeuw B.B. te bouwen.

De Fluffy Pets collectie is volgens klanten super goed beoordeeld. Hij is onwijs leuk en leuker dan de Fuzzy serie. Alleen over de prijs horen we veel kritiek. Want om eerlijk te zijn: de ballen zijn wel prijzig!

4. Accessoireset Travestimento Roze

Met de L.O.L. Surprise Accessoireset Travestimento maak je heel je outfit compleet!

Wat erin zit? Dat blijft een surpise! De Accessoireset is 40 cm bij 40 cm. Daar passen dus genoeg leuke L.O.L. accessoires in.


L.O.L. Huizen en speciale sets

Er zijn verschillende soorten L.O.L huizen, voertuigen en leuke sets. Met de L.O.L. Surprise Fashion Show House of één van de andere mooie huisjes, maak je iedere L.O.L. Surprise fan blij!

L.O.L. Surprise Fashion Show House

L.O.L. Surprise Fashion Show House

De ultieme stijlvolle ontmoetingsplaats voor LOL Surprise! Poppen! In dit huis zitten meer dan 40 verrassingen. Ook bevat de speelset 2 zeecontainers die kunnen uitklappen, opklappen en transformeren in een compleet gemeubileerd huis met wel 3 verdiepingen!

Deze L.O.L. Surprise Fashion Show House heeft 7 verschillende ruimtes: een speelkamer, een skateboardkamer, een patio, een filmkamer, een slaapkamer en een keuken. Er zitten accessoires in voor het hele huis, denk aan een tafelvoetbalspel, zitzak, hangmat en natuurlijk nog veel meer. Hierin zitten ook 2 exclusieve poppen, een LOL Surprise! Pop en één jongenspop.

Ben je er klaar voor? Geef nu jouw eigen modeshow! Zodra je klaar bent met het geven van deze show kun je simpel het huis opvouwen en alle accessoires opbergen. Zo neem je ‘m overal mee naartoe!


OMG Cottage Winter Wonderland Surprise

Het L.O.L. Surprise! OMG Cottage Winter Wonderland Surprise huis heeft 2 verschillende kanten. Zo kun je aan beide kanten spelen! Daarnaast zijn er héél veel leuke verassingen: 95 verschillende! Er zijn 3 verdiepingen, 6 kamers en verschillende bewegende onderdelen.

Geschikt voor alle soorten poppen. Gemaakt van echt hout weegt dit poppenhuis 18 kilo. Je kunt met de verschillende elementen de poppen laten bewegen, zoals met de skilift. Dit winterhuis heeft een zwembad, schaatsbaan met lampen en héél veel lichtjes om het huis.


L.O.L. OMG Huis Vol Verrassingen

In het L.O.L. Surprise huis heb je meer dan 85+ verassingen. Dit is een groot huis, geschikt om al jouw L.O.L. Surprise poppen in te verzamelen. Dit huis heeft 5 verschillende ruimten, een dakterras en zwembad!

Dit huis is dé aanvulling op jouw collectie. Want zo kun je jouw poppetjes bewaren. En wist je dat de L.O.L. Surprise Furniture-serie het huis volledig kan aankleden? Hiermee maak je jouw verhalen nog levendiger.

Het mooiste aan dit huis:

Je pakt 85 verschillende verassingen uit! Hierdoor is het eindeloos uitpakken. Gemaakt van écht hout is dit L.O.L. Surprise huis van goede kwaliteit. Het buitenterras heeft een zwembad waar je koud water in kunt doen. En de hottub vul je met warm water! De zandbak is bedoelt voor L.O.L. Surprise Pets-serie.

Super Surprise Remix

In deze supercoole rockset ontvang je maarliefst 2 rockbands! Namelijk de hippe rock groep Super Sonix, bestaande uit 4 fashion poppen. Én de rockband van hun kleine zusjes, The Opening Act!

Daarbuiten ontvang je meer dan 70 verassingen. De L.O.L. fashion dolls hebben elk een instrument dat 6 unieke geluiden af kan spelen met een enkele druk op de knop. Natuurlijk zijn de kleine zusjes ook voorzien van toffe rock accessoires.

De bands worden geleverd in een full-colour doos die de vorm heeft van een flight case. Ook hoef je voorlopig niet op zoek te gaan naar kleine batterijtjes. Er worden namelijk 12 AG13 knoopcelbatterijen. De L.O.L. Surprise Super Surprise Remix is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.


Top 3 populairste L.O.L. Surprise Furniture

 1. Cozy Coupe Auto’s met M.C. Swag – Serie 1
 2. Backstage met Independent Queen – Serie 2
 3. Muziekfestival met Grunge Grrrl – Serie 2

Met L.O.L. Surprise Furniture kun je jouw huis vullen met spullen! Heb je geen huis gekocht? Ook dan kun je hiermee spelen, want deze zijn op zichzelf een thema.

Er zijn ook hier verschillende series. Bekijk de meest populaire L.O.L. meubels hieronder. Alvast veel plezier ervan!

1. Cozy Coupe Auto’s met M.C. Swag – Serie 1

Met de Cozy Coupe Auto’s met M.C. Swag Furniture heb je een mooie auto waarmee je jouw poppen kunt betoveren! Er zitten meer dan 10 verassingen in – inclusief spullen voor jouw huis.

Je kunt ook de doos uitvouwen als je geen huis hebt. Dan creëer je zelf een thema voor jouw poppen en spulletjes. Er zijn 4 verschillende stijlen om te verzamelen met deze serie.

Door 29 reviews is dit een goed beoordeelde Furniture-set met een gemiddelde van 4,7 uit 5. De meest opvallende reacties zijn dat het een stevig stuk speelgoed is, waar voor je geld – maar wel prijzig – en leuk als je al het een en ander aan ballen hebt opengemaakt. Dan is deze serie weer eens wat anders!

2. Backstage met Independent Queen – Serie 2

Nu kun je ook Backstage met Independent Queen! Deze tweede serie L.O.L. Surprise Furniture heeft verschillende leuke meubeltjes voor jouw backstage-ervaring.

Ook hierin zitten meer dan 10 verassingen. Zo pak je lekker veel cadeautjes uit én heb je een hele nieuwe backstage ervaring – die je ook kunt verkopen als schoonheidssalon.

3. Muziekfestival met Grunge Grrrl – Serie 2

De Muziekfestival met Grunge Grrrl komt uit serie 2. Ook hierin zitten meer dan 10 verassingen. Namelijk een episch concert podium, een versterker, een gitaar, een keytar en een microfoon op een standaard.

Als je de doos uitvouwt heb je een festival-speelset achtergrond. Hier zijn de L.O.L. Surprise poppen niet op voorbereid: een onverwachte stop onderweg naar een super leuk concert van de favoriete popsterren. Durf jij het aan?


Leukste L.O.L Surprise speelgoed accessoires

 1. Remix Hairflip Tots Serie A
 2. Deluxe Present Roze
 3. Confetti Underwraps

Hier bekijk je de leukste L.O.L. Surprise speelgoed. Dit zijn de leukste toevoegingen op jouw LOL-collectie.

Weet je een echte L.O.L.-fan? Dan zijn dit de leukste cadeaus om als toevoeging op de huidige set te geven.

1. Remix Hairflip Tots Serie A

L.O.L. Surprise! Remix Hairflip Tots! is weer een nieuwe serie van L.O.L. Surprise. Dit speeltje vertegenwoordig haar eigen muzieksmaak. Met de 12 poppen zijn er verschillende genres: pop, r&b, hiphop, country of rock!

De verpakking speelt echt muziek af. Je kunt de muziekplaten verzamelen. Ieder poppetje heeft een eigen muziekplaat. Het haar kun je ook openen: hier zit nog een verassing in!

Er zitten tekststickers bij. Deze kun je vervolgens met de songtekst koppelen om ‘m af te maken. Dit is een unieke serie van de L.O.L. Surprise poppen!

2. Deluxe Present Roze

De L.O.L. Surprise Deluxe Present is een perfect cadeau. Er zit een bruisvoorwerp in die je kunt mengen met water – deze zal een feestelijke taart onthullen!

Je kunt de taart gebruiken om spullen op te bergen. Daarnaast kun je er met jouw pop op staan! Wanneer je jouw pop en diertje in bad doet veranderen ze van kleur.

Dit pakket is er in twee kleuren: roze en blauw. Er zitten veel verassende elementen in deze Deluxe Present.

3. Confetti Underwraps

Met de L.O.L. Surprise! Confetti Underwraps heb je 15 verschillende verassingen die je kunt uitpakken. Een knallende confetti verassing, waterverassing en populaire poppen zoals Pop Heart kunt je verzamelen.

Dit is een leuk cadeautje voor meisjes van 4 tot 12 jaar. De Confetti Underwraps geven de uitpak ervaring een heel andere beleving. Doordat er veel verassingen inzitten is het uitpakken van één cadeautje een heel stuk leuker geworden!


Hey daar, fanatieke Lol Surprise speelgoed-liefhebber! Ben jij ook niet te stoppen als het op deze verrassingsspeeltjes aankomt? Dan heb ik goed nieuws! Lees hier over Lol Surprise, van het verzamelen van die schattige poppetjes tot het spannende moment waarop je de verrassingsballen uitpakt. Dus open snel je ogen voor een golf aan informatie en duik mee in de wondere wereld van Lol Surprise!

Wat is Lol Surprise?

Lol Surprise speelgoed zijn de verzamelbare poppetjes en accessoires. Elk poppetje zit verpakt in een verrassingsbal, die je kunt uitpakken om te ontdekken welk karakter erin zit. Deze verrassingsballen hebben verschillende lagen, zoals stickers, geheime boodschappen en kleine accessoires, wat het uitpakken extra spannend maakt.

De geschiedenis van Lol Surprise

De oorsprong van Lol Surprise gaat terug tot 2016, toen de eerste serie poppetjes werd gelanceerd door MGA Entertainment. Het idee was om speelgoed te creëren dat spanning, verrassing en plezier combineerde. En dat is absoluut gelukt! Sindsdien heeft Lol Surprise een ware speelgoedrevolutie teweeggebracht en is het een wereldwijd fenomeen geworden.

Verzamelbare poppetjes en accessoires

Er zijn verschillende series van Lol Surprise, elk met hun eigen thema en karakterontwerpen. Van schattige diertjes tot glamoureuze diva’s, er is voor ieder wat wils. Bovendien zijn er talloze accessoires beschikbaar om de poppetjes aan te kleden en hun wereld compleet te maken. Denk aan kleding, schoenen, tassen en zelfs huisdieren!

Wat maakt Lol Surprise zo speciaal?

Lol Surprise onderscheidt zich om verschillende redenen van andere speelgoedlijnen:

 • Verrassingselement: Het uitpakken van de verrassingsbal is een avontuur op zich. Elke laag onthult nieuwe verrassingen en zorgt voor een adrenalinekick bij kinderen (en stiekem ook bij volwassenen!).
 • Verzamelbaarheid: Met zoveel verschillende poppetjes en accessoires om te verzamelen, is er altijd iets nieuws om naar uit te kijken. Het verzamelen van Lol Surprise wordt een spannende missie en kan een gevoel van voldoening geven als je een zeldzaam poppetje vindt.
 • Creativiteit: Met de vele accessoires kunnen kinderen hun poppetjes steeds opnieuw aankleden en hun eigen unieke stijl creëren. Dit stimuleert hun verbeeldingskracht en creativiteit.
 • Kwaliteit: Lol Surprise staat bekend om de hoge kwaliteit van het speelgoed. De poppetjes zijn gedetailleerd en goed gemaakt, en de accessoires zijn stevig en duurzaam.

1. Vinden van Lol poppetjes

– Speelgoedwinkels en warenhuizen

Een van de beste manieren om Lol Surprise poppetjes te vinden, is door een bezoek te brengen aan speelgoedwinkels en warenhuizen. Hier hebben ze vaak een ruime collectie en kun je verschillende series vinden.

– Online winkelen

Het internet is een geweldige bron voor het vinden van L.O.L. Surprise poppetjes. Online winkels zoals Bol.com en Speelgoedwinkel.nl hebben een breed assortiment aan poppetjes. Je kunt ook de officiële website van Lol Surprise bezoeken voor exclusieve collecties.

– Ruilbeurzen en beurzen

Ruilbeurzen en beurzen zijn uitstekende gelegenheden om Lol Surprise poppetjes te vinden. Je kunt hier andere verzamelaars ontmoeten en ruilen of kopen wat je wilt toevoegen aan je verzameling.

2. Waar op te letten bij het kopen

– Echtheid controleren

Helaas zijn er namaak Lol Surprise poppetjes op de markt. Let bij het kopen goed op de kwaliteit en details. Controleer ook de verpakking op echtheid en houd rekening met eventueel ontbrekende accessoires.

– Serienummers

Elke serie Lol Surprise poppetjes heeft een uniek serienummer. Controleer of het serienummer overeenkomt met de serie die je wilt kopen. Zo voorkom je dat je poppetjes uit dezelfde serie dubbel krijgt.

– Accessoires en verrassingen

Lol Surprise poppetjes staan bekend om hun vele accessoires en verrassingen. Controleer voordat je koopt welke accessoires er precies bij het poppetje horen om teleurstelling te voorkomen.

3. Tips voor het organiseren van je verzameling

– Sorteer op series

Om je verzameling overzichtelijk te houden, kun je de poppetjes sorteren op series. Zo kun je gemakkelijk zien welke series je al hebt en welke je nog moet verzamelen.

– Display of opbergsysteem

Kies een display of opbergsysteem dat bij jouw verzameling past. Er zijn verschillende opties beschikbaar, zoals planken, vitrinekasten en speciale organizers.

– Ruilen met medeverzamelaars

Het ruilen van dubbele poppetjes met andere verzamelaars is een leuke manier om je verzameling uit te breiden. Je kunt dit doen op beurzen, via online forums of sociale media groepen.

Voordelen van het verzamelen van L.O.L. Surprise poppetjes
 • Het verzamelen van Lol Surprise poppetjes is leuk en spannend.
 • Het biedt een gevoel van voldoening en prestatie.
 • Het is een geweldige manier om je creativiteit te uiten bij het inrichten van displays.
 • Je kunt nieuwe vriendschappen opbouwen en connecties maken met andere verzamelaars.

Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het verzamelen van Lol Surprise poppetjes en maak deel uit van deze leuke en groeiende community!

Het uitpakken van de ballen – een avontuur op zich!

Verrassingsballen zijn het pronkstuk van de Lol Surprise collectie. Deze kleine, glanzende balletjes bevatten een wereld vol verrassingen en geheimen die wachten om ontdekt te worden. Elke bal bevat een schattig Lol Surprise poppetje en bijbehorende accessoires. Maar het leukste van alles is dat je niet weet welke pop en accessoires er in de bal zitten – het is een totale verrassing!

Hoe werkt het uitpakken van ballen?

 1. Spanning opbouwen: Wanneer je eenbal in handen hebt, voel je meteen de opwinding stijgen. Je kunt de bal voorzichtig schudden en draaien om te luisteren naar de kleine trillingen en geluidjes die erin zitten. Het voelt alsof er iets geweldigs te gebeuren staat!
 2. Losmaken van de lagen: Eenmaal klaar om te beginnen, kun je de lagen van de verrassingsbal één voor één losmaken. Elke laag onthult een nieuwe verrassing, zoals stickers, geheime boodschappen, en kleine accessoires. Het is als het uitpakken van een cadeau waarvan je niet weet wat erin zit – elke nieuwe laag brengt je dichter bij het ontdekken van de ultieme verrassing!
 3. Het eindresultaat: Na het openen van alle lagen, ontdek je eindelijk het Lol Surprise poppetje en de bijbehorende accessoires. Het moment van onthulling is altijd een spannend, hartverwarmend moment. Je kunt niet anders dan glimlachen bij het zien van de schattige details van de pop en de kleine accessoires die perfect bij haar passen.

Uitpakervaringen van andere fans

We hebben een paar fans gevraagd om hun leukste uitpakervaringen met ons te delen. Hier zijn een paar hoogtepunten:

 • “Toen ik eindelijk de Lol Surprise bal openmaakte, sprong er een confettikanon naar buiten! Het was net alsof ik mijn eigen feestje had – en ik had nog niet eens de pop gezien!”
 • “Mijn favoriete deel van het uitpakken is het ontcijferen van de geheime boodschappen. Het voelt alsof ik deel uitmaak van een geheime club, en ik word altijd zo blij als ik de verborgen hints begrijp.”
 • “Ik heb een verrassingsbal gedeeld met mijn beste vriendin, en we besloten om samen elke laag los te maken. Het was zo’n geweldige ervaring om de verrassingen met elkaar te delen en te raden wat er als volgende tevoorschijn zou komen.”

Waarom zijn verrassingsballen zo populair?

Er zijn verschillende redenen waarom verrassingsballen zo’n grote hit zijn onder L.O.L. Surprise fans:

 • Spanning en verrassing: Het gevoel van niet weten wat er in de bal zit, zorgt voor een ongekende opwinding. Het is alsof je een klein avontuur beleeft, waarbij elke ontdekking een nieuw hoogtepunt is.
 • Verzamelbaarheid: Met verschillende poppen en accessoires om te verzamelen, willen fans zoveel mogelijk verrassingsballen krijgen om hun collectie uit te breiden. Het is als een schatkist met oneindige mogelijkheden.
 • Creativiteit: Het uitpakken van verrassingsballen stimuleert de creativiteit van kinderen. Ze kunnen hun poppen stylen met verschillende outfits en accessoires, en hun eigen verhalen bedenken tijdens het spelen.

Tips en tricks voor Lol Surprise fans

Tips en Tricks voor Lol Surprise Fans

Ben jij een echte Lol Surprise fan en wil je het meeste uit je verzameling halen? Dan hebben we een paar handige tips en tricks voor je! Hieronder hebben we een aantal geweldige ideeën en strategieën verzameld die je helpen om je Lol Surprise ervaring nog leuker te maken. Lees snel verder en ontdek hoe je het meeste haalt uit je verzameling.

1. Het ruilen van dubbele poppetjes

 • Sommige poppetjes kun je in meerdere uitvoeringen verzamelen. Als je dubbele poppetjes hebt, kun je proberen ze te ruilen met vrienden of andere verzamelaars. Zo kun je nieuwe poppetjes aan je verzameling toevoegen en je dubbele exemplaren omruilen voor degenen die je nog mist.

2. Het maken van je eigen speelsets

 • Naast de officiële speelsets, kun je ook je creativiteit de vrije loop laten en je eigen speelsets maken. Gebruik bijvoorbeeld kartonnen dozen of andere knutselmaterialen om een unieke speelomgeving te creëren voor je Lol Surprise poppen. Je kunt zelfs een hele speelwereld inrichten met verschillende thema’s en accessoires.

3. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes

 • Om altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste Lol Surprise releases en nieuwtjes, is het een goed idee om je aan te melden voor nieuwsbrieven, lid te worden van online communities en sociale media-accounts van Lol Surprise te volgen. Op die manier mis je geen enkele belangrijke update en kun je als eerste de nieuwste poppetjes bemachtigen.

4. Het meeste uit je Lol Surprise ervaring halen

 • Om het meeste uit je Lol Surprise ervaring te halen, kun je ook proberen om je eigen spelletjes en activiteiten te bedenken. Organiseer bijvoorbeeld een poppenmodeshow, waarbij je de poppetjes laat stralen in verschillende outfits en accessoires. Of verzin een spannend avontuur waarbij de poppetjes een mysterie moeten oplossen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Belangrijke voordelen:

 • Ruil dubbele poppetjes om je verzameling compleet te maken
 • Laat je creativiteit de vrije loop en maak je eigen speelsets
 • Blijf altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en releases
 • Bedenk je eigen spelletjes en activiteiten om het meeste uit je Lol Surprise poppetjes te halen

Dus waar wacht je nog op? Gebruik deze tips en tricks om het meeste plezier te halen uit je Lol Surprise verzameling. Vergeet niet om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en nieuwe poppetjes te ruilen met andere fans. Veel plezier!

Eindelijk: unbox de ultieme lol-tastische verrassing!

Dus, waar wacht je nog op? Duik in de wondere wereld van Lol Surprise en laat je betoveren door de opwinding van het verzamelen en uitpakken! Of je nu graag mysterieuze verrassingen onthult of geniet van het bouwen van fantastische collecties, Lol Surprise heeft voor ieder wat wils. Dus pak je vergrootglas erbij, haal die aanstekelijke “unboxing” vibes tevoorschijn en laat je verbeelding de vrije loop. Van verzamelen tot uitpakken, er is geen speelgoedlijn die zo avontuurlijk en dynamisch is als Lol Surprise! Dus ga ervoor, schud die L.O.L.-bal en wees gereed voor eindeloos plezier en verrassingen!