10 Leuke cadeaus voor sinterklaas dobbelspel op pakjesavond

Wat zijn de plannen met sinterklaasavond? Misschien ben je nog op zoek, kies dan voor het leukste dobbelspel: dobbelspel cadeaus uitpakken is het leukste wat er is! Je wil allemaal een leuke sinterklaas beleven en dat gaat zo zeker lukken. Weet jij leuke spellen voor pakjesavond? Ontdek hier het cadeaus dobbelspel. Het is geschikt voor kinderen en volwassenen, met de leuke dobbel cadeaus is het altijd spannend.

Je gaat allemaal de leukste dobbelspel cadeautjes kopen, bijvoorbeeld tot 5 euro of net wat je af hebt gesproken (grotere cadeaus of gepersonaliseerde kan uiteraard ook). Natuurlijk wil jij het mooiste sinterklaas cadeau krijgen, maar dat is maar de vraag, de ogen op de dobbelsteen beslissen. Vaak kiezen mensen voor dit grappig dobbelspel en kopen wat leuke items van tussen de 5 en 10 euro. Dit zorgt voor een leuke sint met veel sinterklaas dobbelspel cadeaus. Dobbel jij goed? Dan kun je met de sinterklaasspel cadeautjes aan de haal gaan! Zorg dat je de spelregels van de dobbel cadeautjes goed kent. Dit is namelijk een van de leukste spellen van pakjesavond. Speel het sinterklaas dobbelspel met vrienden of familie, en je hebt gegarandeerd een gezellige sinterklaasavond.

Hoeveel cadeaus kies je? Tijdens sinterklaas is niets te gek. Ga daarom op zoek naar een sinterklaas cadeau wat voor jong en oud geschikt is. Het is leuk om cadeautjes te kopen van bijvoorbeeld maximaal 5 euro. Het gaat erom dat het een grappig dobbelspel cadeautje is.

10 cadeaus voor tijdens het Sinterklaas spel

Voor de leukste cadeautips hoef je niet verder te zoeken. Je hebt zelf een budget afgesproken en natuurlijk kunnen jullie dat aanpassen. Maar het gaat erom dat iedereen leuke sinterklaascadeaus krijgt en wij hebben de leukste items op een rijtje gezet. Onze top 10 vind je hier, zodat jij de allerleukste cadeaus voor alle leeftijden hebt, waar iedereen blij van wordt. Maak je klaar voor dit moment en ga op zoek naar een leuk cadeau.

Mad Monkey - Mok Freak in de Sheets - Koffiemok Excel voor spreadsheet-fans

Mad Monkey – Koffiemok voor spreadsheet-fans

Vicloon Draadloze oordopjes schone pen, 3 in 1 Cleaner Kit, Multifunctionele Oortelefoon Reinigingsset, Voor Reinigingspen Bluetooth Oortelefoon, Oplaadhoesje, Toetsenbord, Camera, Telefoon.

Vicloon Draadloze oordopjes, 3 in 1 Cleaner Kit

Sharkoon USB Shark Force II, zwart

Sharkoon USB Shark Force II, zwart

Bolsius True Scents - Geurtheelichtjes - Vers katoen - Pack van 18 - Lange brandtijd van 4 uur - Huishoudelijke kaars - Interieurdecoratie - Natuurlijke extracten - Vegan Wax - Geen palmolie

Bolsius True Scents – theelichtjes

Saboteur Kaartspel, voor 3-10 spelers, vanaf 8 jaar, Speelduur: 30 minuten

Saboteur Kaartspel, voor 3-10 spelers, 8+ jaar

SteelSeries QcK Mini - Cloth gaming muismat - Exclusief microgeweven oppervlak - maximale controle - grootte S

SteelSeries QcK Mini – Cloth gaming muismat

L'Oréal Men Expert Barber Club, baardolie met cederhoutolie voor de dagelijkse baardverzorging, 1 x 30 ml

L’Oréal Men Expert Barber Club, baardolie

Boska Copenhagen - Kaasschaaf - Multifunctioneel - 220x74x20 mm

Boska Copenhagen – Kaasschaaf

STAEDTLER Fimo Soft 8023 C12-3 Ovenhardende boetseerklei in pastelkleuren, zacht en soepel, speciaal voor beginners en hobbykunstenaars, 12 halve blokken à 25 g in gesorteerde kleuren

Ovenhardende boetseerklei in pastelkleuren

TFA Dostmann Zandloper CONTRA, 18.6008.06, de kogeltjes bewegen van onderen naar boven, uitzonderlijk ontwerp, looptijd ca. 10 min, kunststof, zwart/blauww, (L) 65 x (B) 24 x (H) 117 mm

TFA Dostmann Zandloper CONTRA

Hoe werkt het Sinterklaas spel?

Op pakjesavond gaan de kinderen alles uitpakken, volwassenen kunnen dan een spel spelen. Doe alles in de zak van sinterklaas, leg het op het midden van de tafel. Ontdek de leuke regels, uiteindelijk mag iedereen een cadeautje uitpakken en is het spel echt de moeite waard. Onze favoriete bezigheid tijdens sinterklaas, meerdere cadeautjes, het zorgt allemaal voor een glimlach op ieders gezicht. 

Het sinterklaasspel is een leuk spel om met vrienden en familie te spelen. Je speelt voor alle cadeautjes die iedereen heeft gekocht. Alle cadeaus worden op een grote stapel gelegd en door het spel te spelen krijgen de spelers een cadeau. Je hebt in totaal twee ronden. De eerste ronde bestaat uit het uitpakken van cadeautjes. Dit gaat door tot alle cadeautjes zijn uitgepakt. De tweede ronde bestaat uit het dobbelen om elkaars cadeautjes. De cadeautjes gaan van de één naar de ander, dit duurt vaak ongeveer 45 minuten.

De eerste ronde

De cadeautjes worden op een stapel geplaatst en je gaat dobbelen om cadeautjes uit te pakken. Het aantal ogen wat op de dobbelsteen staat afgebeeld geeft aan wat je moet doen:

 • 1 oog, cadeau van de stapel pakken, nog niet uitpakken.
 • 2 ogen, verplaats een cadeau van jezelf naar links.
 • 3 ogen, pak een cadeautje van de stapel en uitpakken maar.
 • 4 ogen, een willekeurig cadeau van jezelf naar rechts verplaatsen.
 • 5 ogen, een cadeau van jezelf geven aan iemand die niets heeft.
 • 6 ogen, een cadeautje uitpakken (als je er een hebt).

Tweede ronde spelen

Zet een timer van 15/20 minuten. Werp dan weer de dobbelstenen.

 • 1 oog, cadeau weggeven aan iemand naar keuze.
 • 2 ogen, iedereen geeft een cadeau door naar rechts.
 • 3 ogen, een pakje ruilen met iemand anders.
 • 4 ogen, cadeautje wegpakken bij iemand naar keuze.
 • 5 ogen, pakje geven aan iemand die niets heeft.
 • 6 ogen, allemaal een stoel naar links opschuiven.

Als de timer piept stopt deze ronde. Je mag van de cadeautjes die je hebt er eentje houden. Je gaat dan weer een nieuwe ronde en herhaalt de instructies van de tweede ronde. Dit gaat door tot iedereen bijvoorbeeld 2 of 3 cadeautjes in zijn of haar bezit heeft.

De goedheiligman brengt iedereen wat moois. We raden aan om dit spel eens te proberen en dan kun je natuurlijk alles zelf regelen!