NERF gun kopen? Beste NERF pistolen van 2022!

NERF gun kopen? Daag je vrienden en vriendinnen uit met een NERF pistool. Speel met thema guns of kies voor een ander groot of klein pistool!

Natuurlijk horen er ook pijltjes bij. Wil je zo’n NERF pistool kopen? Dan zit je hier goed. We laten je de beste geweren en blasters van 2022 zien!

Op deze pagina lees je alles over:

Opzoek naar een leuk thema? Kies bijvoorbeeld voor NERF Fortnite!

Alvast veel plezier met geven – of jouw nieuwe NERF gun!

NERF kopen

7x de populairste NERF gun 2022

De top 7 populairste NERF pistolen vind je hier. Deze zijn het vaakste verkocht en het best beoordeeld. Hierdoor zijn dit de top 7 beste van 2022.

Weet jij al welke NERF gun het wordt? Klik op de NERF Blaster en scroll direct door naar het geweer. Weet je nog niet welke je nodig hebt? Lees dan de verschillende pistolen door en zie direct welke het beste bij je past.

1. N-Strike Elite Surgefire Blaster

Met de NERF N-Strike Blaster versla je je tegenstanders in een mum van tijd. Deze NERF gun heeft genoeg ruimte voor 15 pijltjes. Je kunt 1 dart achter elkaar schieten, of allemaal tegelijk. Deze blaster kun je oppompen, zodat je met meer kracht schiet. Dan schiet je tot wel 27 meter ver!

Bij deze zit inbegrepen: 15 N-Strike Elite darts, de handleiding en het geweer.

Dit pistool is erg accuraat en schiet meer dan 20 meter. Een nadeel: korte tactical rail en geen uitbreidingen mogelijk.

Met 40 reviews scoort deze N-Strike Elite Surgefire Blaster een 4.7 uit 5. Dit is een kant-en-klare blaster die zonder batterijen werkt. Makkelijke bediening en geen losse magazijnen nodig.

2. N-Strike Elite Disruptor Duopack

De N-Strike Elite Disruptor is een goedkoop NERF pistool dat enorm ver kan schieten. Met een schietwijdte van 27 meter is dit een goed handpistool!

Met het magazijn waar 6 pijltjes in kunnen schiet je haast nooit meer mis. Het magazijn draait rond, waardoor je niet telkens de pijltjes hoeft te wisselen.

Je hebt de optie om er één tegelijk of allemaal in één keer af te vuren. Als de indicator oranje is kun je schieten. Klaar… af! Zo heb je voor een goede prijs toch een geweer dat meerdere pijltjes af kan vuren.

3. Ultra One Blaster

De NERF Ultra One Blaster schiet tot wel 36 meter ver! Hiermee gebruik je Ultra pijltjes. Met een hoge prestatie op snelheid, afstand en nauwkeurigheid scoort dit geweer een 3.9 uit 5 met 10 reviews.

Je kunt ‘m handig meenemen en er zitten al standaard veel kogels bij. Hij schiet dus erg ver.

Maar let op: het is een semi-automatische blaster. Om ‘m goed te kunnen gebruiken heb je C-cell batterijen nodig. Deze worden er niet standaard bijgeleverd.

Zonder batterijen kun je er weinig mee: let erop dat de batterijen niet leeg raken, want dan kunnen de pijltjes gaan vastlopen. Wil je geen batterijen gebruiken? Kies dan voor onze nummer één!

4. N-Strike Elite Jolt

De NERF N-Strike Elite Jolt is een geweer dat één pijltje tegelijk kan afvuren. Er zitten 2 N-Strike Elite pijltjes bij. Koop deze er los bij als je meerdere keren wilt schieten.

Automatisch vuren gaat niet, maar je kunt wel ver schieten. Want met deze handpistool kun je tot wel 23 meter ver schieten. Een mini-formaat, maar veel power!

En dat voor weinig geld, want deze N-Strike Elite Jolt Blaster kost nog geen 6 euro. Ideaal voor een schoencadeautje of klein cadeautje voor een kinderverjaardag!

5. N-Strike Elite Titan CS-50

Met de N-Strike Elite Titan CS-50 heb je een volautomatische speelgoedblaster. Hiermee vuur je tot wel 50 darts in één keer af. Wanneer je de trekker overhaalt begint het…

Je kunt de motor inschakelen en de loop begint te draaien. Er is een schouderriem meegeleverd, zodat je het gewicht op de schouders kunt hangen. Want hij is behoorlijk zwaar!

Let op! Dit pistool werkt op 4 1.5v D batterijen en deze zijn niet meegeleverd. Koop deze er dus nog los bij!

6. Nerf Elite 2.0 Shockwave RD-15

Deze NERF gun is wel héél snel! Hij schiet in een rap tempo veel kogels af. Hierdoor laat je spervuur los op jouw vijand en weet je hem binnen mum van tijd te raken!

Door reviews is deze beoordeeld met een 4,7 van 5 uit 2.799 wereldwijde beoordelingen. Bij Bol.com zijn er 13 reviews en een 4,9 uit 5. Vrijwel iedereen is dus enthousiast over deze gun!

Deze set bevat 30 Nerf pijltjes waarvan je er 15 in een keer kunt gebruiken. De resterende pijltjes houd je beschikbaar om te herladen.

7. NERF Elite 2.0 Commander RD 6

De NERF Elite 2.0 Commander RD 6 Blaster is een topkwaliteit NERF pistool én wereldwijd als beste verkocht! Het is wel een relatief klein pistool, waardoor deze bij ons hier pas wordt genoemd.

Toch moet je deze Commander RD 6 niet onderschatten. Want hij schiet tot wel 27 meter ver! Dat is pas een afstand waarvan je opkijkt!

De trommel heeft ruimte voor 6 pijltjes. Je voert er maar eentje tegelijk af, maar zo kun je van afstand precisie schoten afvuren!

Deze set bevat 12 officiële NERF pijltjes. Hieronder vind je de verschillende opties om meer darts te kopen.


NERF pijltjes kopen?

Op zoek naar NERF pijltjes? Deze kun je bij verschillende webwinkels kopen. Er zijn échte pijltjes, maar ook ‘neppe’. De originele pijltjes zijn veilig, betrouwbaar en van goede kwaliteit. Daarentegen heeft de neppe variant pijlen soms een rare afmeting. Ook kunnen er deeltjes van de pijl afkomen en zijn deze niet altijd veilig. Hierdoor raden wij hier alleen de originele pijltjes aan én we hebben goede ‘neppe’-pijltjes gevonden. Deze kun je dus wel onbezorgd gebruiken.

Bij het kopen van pijltjes moet je opletten. Want de pijltjes zijn verschillend voor verschillende pistolen. Ze passen dus niet altijd. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden NERF darts. Bekijk goed welke bij jouw geweer hoort!

Aanbieding: 100x universeel (niet officieel)

Dan nu eerst de niet officiële NERF pijltjes. Deze hebben geen merk, maar zijn wel spotgoedkoop. En volgens 74 reviews scoren deze pijlen een 4.8 uit 5. Dat is soms nog hoger dan de originele darts!

Je kunt kiezen tussen 50, 80 of 100 stuks. En er zit een gratis schietschijf bij. Reviews vertellen ons dat de pijltjes soms zelfs verder schieten dan de echte NERF darts.

1. N-Strike Mega 20 darts

Met de NERF N-Strike Mega Darts vul jij jouw N-Strike Mega Series Blaster weer helemaal bij. Dit zijn wat grotere darts voor grotere gevechten.

Er zitten 10 MEGA Darts bij en 10 DECO darts. Deze NERF pijltjes werken met N-Strike Mega Series Blasters.

2. Fortnite Elite 30 darts

De Fortnite Elite pijltjes passen in alle Fortnite pistolen. De officiële Elite darts hebben de echte kleuren uit het videospel.

Daarnaast werken ze ook goed met alle verschillende pistolen van de videogame. Het zijn veel pijltjes voor relatief weinig geld!

3. Ultra 20 darts

De Ultra 20 darts zijn 20 officiële NERF Ultra darts. Deze pijltjes zijn geschikt voor jouw Ultra One Blaster.

Ook deze zijn niet héél erg duur. Met 20 dart refills betaal je 50 cent per pijltje. En je kunt ze onbeperkt opnieuw gebruiken!

4. N-Strike Elite Refills 30 darts

Deze N-Strike Elite Refills 30 darts zijn 30 pijltjes die passen perfect in jouw N-Strike Elite pistool. Hiermee heb je een hele refill voor jouw grote magazijn.

Geschikt voor alle NERF N-Strike Elite blaster en super veilig, want het zijn de originele pijltjes. Nu nog meer plezier met deze Refills!

5. Welltop Dart 400 darts

De Welltop is een navulling voor al jouw Nerf N-strike Elite Series Blasters. Zo heb je écht altijd genoeg ammo bij de hand om jouw wapen te herladen.

Met 400 pijltjes heb je genoeg om een battle te organiseren.

Let wel op, de punt is wellicht iets harder dan je gewent bent. Let dus goed op waar je op mikt!


Top 5 leukste NERF Super Soakers

  1. Fortnite Super Soaker RL
  2. Super Soaker Microburst II
  3. Super Soaker Bottle Blitz

Op zoek naar een NERF waterpistool? Met een Super Soaker maak je de waterpistool-wedstrijd een stuk spannender. Want je schiet verder, harder én hebt vaak een grotere watertank. Word jij de onberispelijke winnaar?

Bekijk hier de top 5 leukste NERF Super Soakers. Zo zie je welke het beste zijn beoordeeld en welke de leukste functies hebben.

Alvast veel plezier met jouw nieuwe waterpistool!

1. Fortnite Super Soaker RL

De Super Soaker waterpistool weegt haast niets en schiet water ver weg. Er past 200 milliliter water in. En ook dit is weer een waterpistool van het populaire spel!

Met 15 reviews scoort deze NERF Super Soaker een 4.7 van de 5. Het is een gave super soaker die makkelijk te bedienen is. De kwaliteit is goed en de prijs ook!

Er zitten geen kleine onderdelen bij en het is voor een kind makkelijk te gebruiken. Hij spuit héél ver, maar dat hangt ook van de kracht van jouw kindje af.

2. Super Soaker Microburst II

Met deze NERF Super Soaker Microburst II heb je een klein maar fijn waterpistool. Er zit een redelijk groot waterreservoir in van bijna 0,3 liter. Voor zo’n klein pistooltje niet slecht.

Verder kan dit kleine wapen tot 10 meter ver schieten. Doordat je eerst moet pompen voordat je op de tegenstander kunt schieten moet je goed voorbereid te werk gaan, want anders word je zelf nat!

De prijs is héél laag. Voor nog geen 15 euro kun je dit waterpistool in huis hebben.

3. Super Soaker Bottle Blitz

De Super Soaker Bottle Blitz is een apart uitziend waterpistool met het waterreservoir niet op, maar onder het pistool. Zo kun je ‘m gemakkelijk wisselen, bijvullen of het pistool vasthouden.

Ook dit pistool kan tot wel 10 meter ver schieten. Het waterreservoir is erg groot, namelijk bijna een halve liter. Zo kun je tijdens het watergevecht wel even vooruit!

Wat je ook kunt doen om te winnen…

Is frisdrank flessen verzamelen! Want deze kun je ook aansluiten op dit waterpistool. Zo heb je een oneindige voorraad aan water. Handig!

Met 31 reviews scoort deze een 4.0. Leuk dat dit apparaat ver schiet, maar je kunt ‘m niet gebruiken als kattenverjager.

Over NERF guns

Waar je ook voor gaat, het leukste van de beste Nerf-pistolen is het feit dat ze op elk moment van het jaar kunnen worden gebruikt (in tegenstelling tot de beste waterpistolen). Dat betekent dat je in dit geval veel waar voor je geld krijgt. Bovendien wordt er tegenwoordig een behoorlijk belachelijke verscheidenheid aan Nerf guns aangeboden. Met meerdere reeksen die zich richten op verschillende doelgroepen, is het een dartvurende goudmijn. Dat wordt alleen maar meer waar naarmate we verder in het jaar gaan.

Zo is er dit jaar een geheel nieuw soort Nerf-blaster in de schappen gekomen met zachte kogels die veilig barsten en daarna niet hoeven te worden opgeruimd. Het is ook de reden dat we hebben geprobeerd de zaken met deze lijst te verfijnen. Om je te helpen de laagste prijs te krijgen, vind je op deze pagina ook de nieuwste kortingen. Onze software voor het zoeken naar koopjes is constant op zoek naar deals, dus prijsverlagingen voor de beste Nerf-wapens worden naast elke blaster weergegeven.

Het vinden van de beste Nerf-wapens is slechts het halve werk. Om er zeker van te zijn dat je klaar bent voor je volgende Nerf-gevecht, moet je munitie vinden – en genoeg. Om je op weg te helpen (en de schande te vermijden dat je het spel moet pauzeren en je munitie moet pakken tijdens een vuurgevecht), hebben we hier aanbiedingen voor NERF pijltjes vermeld. Zorg ervoor dat je controleert voor welk Nerf-pistool je de pijltjes koopt voordat je ze koopt. Sommige gebruiken verschillende soorten darts, variërend van klassieke alledaagse darts tot nieuwe versies die verder vliegen. Hoewel een paar uitwisselbaar zijn (zoals het Elite-assortiment), zijn veel, zoals de Rival-pellets, dat niet.