Zwemdiploma gehaald? De 10 leukste zwemdiploma cadeaus op een rijtje!

Op zoek naar een cadeau voor een zwemdiploma? We hebben voor jou een aantal cadeautips op een rijtje gezet. Aan iedereen die is geslaagd, gefeliciteerd! Bij ons ontdek je veel inspiratie voor een mooi cadeau zwemdiploma. Als iemand binnenkort gaat afzwemmen kun je nu alvast een leuk cadeau kiezen. Zoek je een cadeau zwemdiploma A? Ga je het zelf brengen of moet het een brievenbuscadeau zijn voor je kleinkind bijvoorbeeld? Laat je inspireren en kies wat je leuk vindt om cadeau te geven.

10 leukste zwemdiploma cadeaus

Een leuke snorkelset, waterspeelgoed voor in het zwembad of gewoon voor in de tuin? Of een spel met water? Er zijn veel leuke zwemdiploma cadeaus te vinden. Ontdek hier onze tips voor het A diploma. We hebben veel mooie geschenken uitgezocht. Veel speelplezier is in ieder geval gegarandeerd. Ons duikspeelgoed heeft goede reviews, dus ook dat kan een goede keuze zijn. 

BIG 800055140 - Waterplay Peppa Pig Holiday Waterspeelgoed voor buiten, Big-Bloxx bouwstenen, handslinger en Peppa Putz figuren, voor kinderen van 3 tot 7 jaar,meerkleuren

Waterplay Peppa Pig Holiday Waterspeelgoed

The Ultimate Skip Ball - Water stuiterende bal (2 stuks + gratis Skip Disc) Creëer blijvende herinneringen met je vrienden en familie op het strand, het meer of het zwembad - Geweldig voor alle leeftijden

Ultimate Skip Ball Strandballen Waterspeelgoed

Dawdix watersproeier, waterspeelgoed voor kinderen, tuin, waterstraal, raket, waterraketsproeier, voor buiten, voor kinderen vanaf 3 jaar

Dawdix watersproeier, waterspeelgoed

BESPORTBLE 2 Sets Snorkelpak Voor Kinderen Duiken Googles Snorkelset Voor Kinderen Veiligheidsbril Met Neusbescherming Snorkeluitrusting Buikspieren Gebruiksvoorwerpen Mannen En Vrouwen Buis

BESPORTBLE 2 Sets Snorkelpak voor Kinderen

Watersproeier voor kinderen, waterspeelgoed voor kinderen, gazonsproeier voor kinderen, waterspeelgoed voor in de tuin, waterspeelgoed voor kinderen, waterspeelgoed voor buiten, outdoor speelgoed in

Watersproeier voor kinderen, waterspeelgoed

Hoog Gesimuleerde RC-onderzeeër - Mini-onderzeeër met Afstandsbediening - Elektronisch Waterspeelgoed - Geweldig Cadeau Voor Kinderen

Bestuurbare RC-Mini onderzeeër

Limmys Badmuts Lang Haar voor Kinderen - 100% Siliconen Kinderbadmuts voor Jongens/Meisjes met Lang Haar, Vlechten, Dreadlocks - Rekbare en Comfortabele Badmuts voor Kinderen - Verschillende Kleuren (Donkerblauw)

Limmys Badmuts Lang Haar voor Kinderen

MEISHANG Duikringen voor onderwater, duikspeelgoed, zwembad, speelgoed, onderwaterspeelgoed voor kinderen, zwembadspeelgoed (geel)

MEISHANG Duikringen voor onderwater

mciskin Opblaasbaar ringwerpspel, outdoor, kinderen, spelletjes, zwembad, speelgoed, ouders, kinderen, werpspel, tuinspellen, partyspel voor zomerfeest, opblaasbaar zwembad ring werpspel speelgoed

Opblaasbaar ringwerpspel voor in het zwembad

Intex 28272NP Metal Frame Zwembad, 300cm x 200cm x 75cm Rechthoekig Blauw

Intex Zwembad Metal Frame, 300cm x 200cm x 75cm Rechthoekig Blauw

Nog een extra tip, als je kleinkind is geslaagd, geef ze dan een mooie medaille. Ze hebben net hun zwemdiploma. Kinderen vinden het leuk om verrast te worden, ga ze belonen met een mooie medaille!

Relaxdays medailles voor kinderen, set van 12, Ø 5 cm, 1e, 2e, 3e plaats, met lint, metaal, voetbal, goud, zilver, brons

Relaxdays medailles voor kinderen, set van 12, Ø 5 cm, 1e, 2e, 3e plaats, met lint, metaal, goud, zilver, brons

5 leuke activiteiten na het behalen van een zwemdiploma

Gefeliciteerd met je zwemdiploma. Bij ons vind je veel inspiratie voor een zwemdiploma gehaald cadeau. Eens wat anders dan een mok of Playmobil, hebben we ons gericht op waterspeelgoed. Maar er is nog meer wat je op deze bijzondere dag kunt doen. We hebben daarom een paar activiteiten op een rijtje gezet die leuk zijn om te doen als je geslaagd bent!

Voel je je als een zeemeermin in het water? Dan wil je misschien wel vrij zwemmen als je je diploma hebt gehaald. Ga daarom lekker met zijn allen zwemmen en vier het daar.

Of ga je liever naar de film? Iedereen die zijn zwemdiploma heeft gehaald, is eraan toe om even te relaxen. Een cadeau om te geven kan dan een bioscoopbon zijn, heerlijk samen chillen na alle inspanningen!

Natuurlijk wil je dan ook wat lekkers eten, frietjes misschien? Ook een leuke activiteit om te doen als je bent geslaagd. Na het behalen van je zwemdiploma heb je honger en dat mag dan ook echt gevierd worden.

Een leuke activiteit als je je zwemdiploma op zak hebt, is een bezoekje aan de speeltuin. Degene die het zwemdiploma heeft gehaald kan dan lekker zijn of haar energie kwijt.

Thuis een feestje geven is natuurlijk ook leuk. Nodig mensen uit en koop een origineel cadeautje. We hebben genoeg cadeau ideeën voor je, na het behalen van diploma A, B of C. ben je op zoek naar een leuk cadeau? Scroll dan even naar boven. Maar besteed ook tijd aan een leuke activiteit na het afzwemmen.

Hoe oud is een kind bij zwemdiploma A?

Sommige kinderen gaan al heel vroeg op zwemles. Maar gemiddeld zijn kinderen die zwemdiploma A behalen tussen de 5 en 7 jaar oud. Kinderen vinden het vanaf deze leeftijd leuk om in het water te spelen en zijn er klaar voor om het te leren. Stimuleer het zwemmen, ga samen oefenen en spelen in het water. Als ze dan zijn geslaagd is het leuk om ze een goed cadeau te geven. Ga ze belonen met een leuke brievenbus cadeau met een wenskaart.

Hoe oud is een kind bij zwemdiploma B?

Kinderen die zwemdiploma B halen zijn tussen de 6 en 8 jaar oud. Sommige kinderen gaan na het behalen van diploma A direct door en hebben het snel onder de knie. Als je kind een zwemdiploma heeft gehaald, dan zoek je goede zwemdiploma cadeautips. Deze hebben wij voor je op een rijtje gezet. Je mag er trots op zijn en daar hoort natuurlijk een leuk cadeau bij. Bij ons is het vinden van het juiste cadeau eenvoudig.

Hoe oud is een kind bij zwemdiploma C?

Kinderen zijn bij het behalen van zwemdiploma C vaak tussen de 7 en 9 jaar oud. Soms wat ouder, het ligt eraan wanneer kinderen beginnen met zwemmen. Ben je al vroeg met je kind naar het zwembad gaan kijken? Dit kan hen stimuleren om ook met vriendjes en vriendinnetjes te willen zwemmen. B diploma binnen en inmiddels ook C? Maak een leuke foto van je zoon of dochter als herinnering, ga een cadeautje geven en vier deze bijzondere dag.