Het allerleukste speelgoed voor jong en oud

Op zoek naar speelgoed? Leuk! Dan zoek je naar vermaak en entertainment. Of misschien zoek je speelgoed voor jouw baby of peuter van 2 jaar of 3 jaar.

Hieronder vind je verschillende categorieën speelgoed. Weet je al waar je naar op zoek bent? Klik op de categorie en vind het leukste speelgoed van die categorie.

Wij wensen je alvast veel plezier met geven – of spelen!

Twee kinderen spelen met speelgoed

Verschillende soorten speelgoed

Hieronder bekijk je alle verschillende soorten speelgoed. Welk speelgoed zoek jij? Bekijk hieronder de meest populaire soorten speelgoed. Klik door naar de soort om alles te zien over dat speelgoed!

Babygyms

Babygyms

Met een babygym laat je jouw baby lekker spelen. Daarnaast bevordert het de vaardigheden van jouw kleintje. Een baby-gym is goed voor de ontwikkeling. Dit door veel geluiden en mogelijkheden.

Barbies

Barbie speelgoed

Een pop van barbie is een van de meest gewilde speelgoed voor meisjes. In de afgelopen 50 jaar heeft barbie al meer dan 180 verschillende vormen aangenomen. Welke barbiepop past bij jou?

LEGO

LEGO

Cadeau nodig? LEGO is altijd een goede oplossing. Want je hebt veel verschillende thema’s, soorten en categorieën. Zoals bijvoorbeeld LEGO Star Wars als hierboven op de foto.

Kapla

Kapla

Kapla is er voor de bouwers. Vind je het leuk om gedetailleerde kunstwerken op schaal na te bouwen? Met Kapla kun je jouw creativiteit helemaal kwijt. Wat ga jij bouwen? Ontdek de wereld van Kapla!

KNEX

KNEX

Het eeuwenoude KNEX is nog steeds razend populair voor kinderen tot 12 jaar. Met dit relatief goedkoop constructiespeelgoed verras je jouw allerkleinste. Geschikt vanaf 3 tot 12 jaar en ouder.

Nerf

Nerf speelgoed

Met een Nerf gun schiet je zachte peiltjes op voorwerpen. Zo kan er niets makkelijk kapot gaan. Let op dat grotere wapens hard kunnen schieten. Koop nu ook in thema, zoals bijvoorbeeld Nerf Fortnite.

Poppenhuizen

Poppenhuizen

De meeste meiden houden ervan: een poppenhuis. Hiermee kun je de fantasie verblijden. Welk verhaal gaan jouw kinderen deze keer spelen? Dat is aan henzelf! Het leukste is dat er verschillende bewegende onderdelen zijn. Net echt! Bijvoorbeeld Little Dutch Speelgoed.

Poppenwagens

Poppenwagens

Met een poppenwagen kun je jouw kind haar baby meenemen – waar je ook naartoe gaat. Zo valt de baby niet telkens op de stoep, maar blijft hij mooi schoon en droog.

Schleich paarden

Schleich paarden

Schleich paarden zijn er voor de verzamelaars – of voor kinderen. Want spelen met paarden is heel natuurgetrouw. De paarden zijn altijd op schaal nagemaakt én met de hand beschilderd. Zo komen de paarden overeen met de werkelijkheid.

Paw Patrol

Paw Patrol speelgoed

Het immens populaire Paw Patrol speelgoed geeft keuze uit verschillende soorten. Kies een leuke puzzel of ga voor de autootjes van PawPatrol. Kinderen vinden deze stukken speelgoed onwijs leuk!

VTECH

VTECH speelgoed

Met VTECH speelgoed zit je altijd goed. Wil jouw peuter, kleuter of tiener vlogger worden? Bekijk dan de kinder vlogcamera. Of ga voor de eerste 100 woordjes van VTECH.

L.O.L. Surprise!

L.O.L. Surprise!

Met L.O.L. Surprise zit je bij meisjes vrijwel altijd goed. Lol Surprise speelgoed is leuk, variërend en altijd een verassing. Want ze zitten allemaal ingepakt, zodat je niet direct ziet welke je krijgt.

Robots

Robot speelgoed

Het leukste speelgoed voor vaak jongens: robots! Hiermee speel je jouw eigen verhaal of laat je ‘m transformeren in bijvoorbeeld een auto. Dit is een van de simpelste vormen van speelgoed, maar o-zo leuk!

My Little Pony

My Little Pony speelgoed

My Little Pony speelgoed vind je tegenwoordig in héél veel verschillende soorten. Heb jij alle verschillende Pony’s al? En heb je het kristallen kasteel dat licht geeft al gezien? Lees alles over My Little Pony!