Beste Schleich Paarden 2021

Schleich paarden kopen? Schleich is een Duits speelgoed merk dat sinds 1950 top kwaliteit speelgoed maakt.

Vooral de Schleich paarden sets zijn erg populair! Schleich paarden zijn gemaakt van stevig en duurzaam materiaal. Zo heb je eindeloos plezier van de Schleich paardjes.

De paarden van Schleich staan bekend om de nauwkeurige details. Alle speelfiguren zijn op schaal nagemaakt en zijn grotendeels met de hand geschilderd.

Behalve Schleich paarden zijn er ook Schleich maneges, Schleich paardenstallen en Schleich ruiters. Schleich speelgoed is erg leuk om mee te spelen maar is ook uiterst geschikt om te verzamelen!

Schleich paarden 2021

Top 5 Beste Schleich Maneges

Als je het over paarden hebt, heb je het natuurlijk ook over maneges. Schleich Horse Club is de serie waar je de mooiste onderdelen vind voor jouw Schleich manege.

Van de mooiste Schleich paardenstallen tot geweldige paardenshows, hier vind je de mooiste sets voor jouw Schleich manege!

Is jouw kind geen Schleich, maar My Little Pony fan? Bekijk dan onze My Little Pony pagina!

1. Horse Club Vriendschappenconcours

Met de Schleich Horse Club Vriendschappenconcours ga je de strijd aan. Alles is aanwezig voor een geweldige dag en een geweldige wedstrijd!

De vriendschappenconcours is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Deze Schleich Horse Club set bevat 26 onderdelen, waaronder 2 Schleich paarden met ruiters Sofia en Lisa.

De Schleich ruiters zijn volledig beweegbaar. Zo kunnen ze de paarden verzorgen, paardrijden, prijzen in ontvangst nemen, enzovoort.

Het publiek kijkt vol spanning toe terwijl de Schleich paarden met ruiters over de verschillende hindernissen heen springen. En na afloop is de prijsuitreiking waar de winnaar de beker in ontvangst mag nemen.

Let op dat je haar nog goed zit, want zo’n overwinning wordt natuurlijk gefilmd!

2. Manege met Amazones en paarden

De Schleich manege buitenplaats is waar de paarden en ruiters al hun vaardigheden trainen. De meegeleverde rijinstructrice zorgt voor een goede les!

De buitenplaats is overdekt zodat er ook in de regen les gegeven kan worden. De dakramen kunnen open voor extra ventilatie. Ook is de set voorzien van een hindernis om te oefenen met springen. Voor de beginners zet je hem laag en voor de gevorderde kan de hindernis hoger worden gezet.

Daarnaast zijn er voldoende accessoires meegeleverd om de Schleich paardjes te verzorgen, de zadel en teugels op te hangen en verwisselen en de buitenplaats te versieren.

De Schleich paarden manege bevat in totaal 41 onderdelen. Buiten de eerder genoemde onderdelen vind je ook nog 3 Schleich paarden met ruiters.

Deze veelzijdige Schleich paarden set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

3. Horse Club Ruiterhuis

Bij een Schleich manege hoort natuurlijk ook een ruiterhuis. De Schleich Horse Club Ruiterhuis is dé plek waar de ruiters kunnen ontspannen na hun zware training.

Het ruiterhuis is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en bevat 66 onderdelen.

De Schleigh paarden set wordt met een jongen en meisje geleverd, Tom en Emily. Ook heeft Tom zijn mooie Pinto hengst Pino meegenomen naar werk.

Er is genoeg lekkers voor alles ruiters! Cupcakes, appeltaarten, heerlijke verfrissende drankjes en meer. En als het op is, maak je gewoon verse lekkernijen in de openklapbare oven.

Natuurlijk worden de paarden niet vergeten in het ruiterhuis. Voor hen zijn er genoeg sappige appels. Liever rood of groen?

4. De Grote Paardenshow

De Schleich paardenshow is hét evenement van het jaar! Het publiek kan niet wachten en de jury staat klaar om hun cijfers uit te delen. Wie zal de grote Schleich paardenshow winnen?

Deze indrukwekkende Schleich paarden set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

De Grote Paardenshow bevat maarliefst 116 onderdelen en is prachtig versierd! Er doen in ieder geval 2 meisjes en 2 Schleich paarden mee aan de show.

De meiden maken zich klaar in de make-up tent. De paarden laten zien hoe mooi ze kunnen stappen in de showbak.

De paarden worden versierd met mooie harten, strikken en bloemen. Deze plukken de meiden van de achterkant van de arena.

5. Boerderij met Stal en Dieren

De Schleich Horse Club Grote Boerderij is een prachtige, complete set geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Deze Schleich paarden set bevat maarliefst 52 onderdelen waaronder 2 Schleich ruiters, boer Paul en boerin Laura, 7 verschillende dieren, de Schleich boerderij en al het toebehoren.

De boer en boerin kunnen hun armen en benen bewegen. Ook kunnen zij gereedschap en voedsel voor de dieren vastpakken. Zo wordt het spelen nog realistischer en nog leuker!

Maak de Schleich boerderij schoon, voer de dieren en dan is het tijd voor een welverdiende lunch!

De daken van de Schleich boerderij zijn afneembaar en de omheiningen kunnen naar wens worden neergezet. Deze kan je ook combineren met omheiningen van andere Schleich sets.

Het enige wat ontbreekt in de Schleich boerderij zijn de paarden. Wél vind je een koe met kalfje, een ezel, een poes, een hond, een biggetje en (ja die horen er ook bij) een rat.


Top 4 Beste Schleich Paarden met Ruiter

Al in bezit van een mooie Schleich manege of stal? Of ben je simpelweg op zoek naar een Schleich paard met ruiter?

We zetten de beste paarden en ruiters voor je op een rij!

1. Cowgirl en Trakehner Hengst

Met dit Schleich paard en ruiter kan je barrel racen! Wat is dat? De Schleich paarden galopperen in volle vaart op de vaten af en draaien er vervolgens zo snel mogelijk omheen.

De Schleich cowgirl moet zich goed vasthouden want bij de scherpe bochten in volle snelheid kan ze eraf vallen. De Schleich ruiter verliest als een van de vatten omvalt.

Dit Schleich paard met ruiter is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De set bestaat uit 6 ondrdelen: de cowgirl, de Trakehner hengst, 2 vaten, een westernzadel met borstplaat en een paardentuig.

2. Hannah en Cayenne

Hannah en haar paard Cayenne zijn de aller beste vrienden. Ze houden van een rustige wandeling door het park maar durven een wedstrijdje springen ook zeker aan.

Ze behoren samen tot de Schleich Horse Club serie. Deze Schleich paarden set bestaat uit 4 onderdelen: Hannah, Cayenne, afneembare zadel en hoofdstel.

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen hiermee spelen. De Schleich ruiter kan haar armen bewegen en de teugels vasthouden.

3. Sofia en Blossom

De Schleich ruiter Sofia en haar prachtige witte Andalusiër zijn klaar om te rijden. Kinderen vanaf 5 jaar kunnen spelen met dit Schleich speelgoed.

Sofia is volledig beweegbaar. Laat haar op het paard zitten of de mooie Blossom verzorgen. Heb jij al een Schleich paardenstal waar de Blossom uit kan rusten?

Blossom heeft een afneembare zadel en tuig. Ook Sofia en Blossom maken deel uit van de Schleich Horse Club serie.

4. Sarah en Mystery

De Schleich paard en ruiter Sarah en Mystery zijn onafscheidelijk. Mystery is een prachtige Arabische merrie.

Ook deze Schleich paardenset is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

De Schleich ruiter Sarah is volledig beweegbaar. Beweeg haar armen en benen om haar te laten paardrijden, lopen of de mooie Mystery te verzorgen.

Als Mystery klaar is met rijden doe je haar tuig en zadel af. Zo kan ze lekker uitrusten. Moet ze nog ergens heen? Dan heb je een Schleich paardentrailer nodig om haar te vervoeren.