Buitenspeelgoed kopen?

Wanneer je buitenspeelgoed wilt kopen – ongeacht of dit voor een peuter van 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar of ouder is – is het belangrijk dat je een veilig toestel of apparaat koopt.

Hieronder vind je de verschillende soorten speelgoed voor buiten. Bekijk alle soorten en de leukste en populairste artikelen van die categorie.

Buitenspelen is heel belangrijk voor een kind. Maak het leuker, socialer en spannender met het juiste materiaal.

Alvast veel plezier met jouw nieuwe buitenspeelgoed!

Buitenspeelgoed

De leukste soorten buitenspeelgoed!

Hieronder vind je verschillende soorten buitenspeelgoed. Weet je al wat je wilt hebben? Ga dan direct door naar die categorie. Zo zie je de meest populairste en leukste buitenspeelgoed van die categorie.

Schommels

Schommels

Schommels zijn één van de leukste soorten buitenspeelgoed voor kinderen van alle leeftijden. Zwier en zwaai op de schommel in de achtertuin of in het park. Altijd een leuke tijd met een schommel!

Glijbanen

Glijbaan

Een glijbaan is er voor de allerkleinste, maar ook voor de wat grotere kinderen. Glijbanen groeien met je mee. Hoe hoger de glijbaan – hoe hoger de leeftijd – en hoe groter het speelplezier.

Loopfietsen

Loopfietsen

Met een loopfiets heeft jouw kleine voor het eerst een ervaring met een fiets. Doordat er geen trappers op zitten is het gemakkelijk balanceren voor kleine kinderen. Vind de leukste voor jouw kind!

Speelhuisjes

Speelhuisjes

Met een speelhuisje vergroot je het speelplezier in de tuin. Speelhuisjes zijn er om in of soms zelfs op te spelen. Met dit buitenspeelgoed heb je direct zin om buiten te spelen na schooltijd!

Skelter

Skelters

Een skelter is er voor wanneer je met z’n tweeën of alleen de straat op wilt. En veilig! Want met een skelter kun je lastig vallen. En toch kun je veel vaart maken – het is voor kinderen net een auto!

Trampolines

De trampoline is voor veel kinderen het ultieme plezier in de achtertuin. Hier kun je niet alleen kinderen de coolste kunstjes op laten doen, maar ook zelf op relaxen. Ultiem buitenspeelgoed!

Speeltoestellen

Speeltoestellen

Een speeltoestel is groot buitenspeelgoed voor jong en oud. Hier is vaak wel een grotere tuin voor nodig en wat budget. Maar dan verras je jouw kinderen wel met een kinderleven lang speelplezier.

Watertafels

Watertafels

Met een watertafel heb je ’s zomers altijd waterpret. Je hebt veel verschillende modellen en dit is misschien wel hét leukste buitenspeelgoed die meewerkt aan een leuke, leerzame ervaring.

Zandbakken

Zandbakken

Een zandbak is een echte klassieker. Met een grote zandbak kun je hele zandkastelen bouwen. Toch zijn er ook de wat kleinere zandbakken voor urenlang speelplezier in de tuin.

Springtouwen

Springtouwen

Wanneer je geen groot buitenspeelgoed zoekt, maar klein, dan is een springtouw wellicht wat voor je. Hiermee heb je wel minimaal 3 mensen nodig om te kunnen gebruiken. Kun jij tot 20 springen?

Vliegers

Vliegers

In Nederland is er vaak wind. Dit kan vervelend zijn, maar met een vlieger wordt ook de wind een plezier! Kies tussen veel verschillende soorten, formaten én kleuren.

Bestuurbare auto’s

Bestuurbare auto's

Met een bestuurbare auto heb je de ervaring alsof je zelf auto rijd als kind. Je kunt snel, langzaam, voor- en achteruit. Bestuur jouw auto met de afstandsbediening. Klaar voor de start, af!