Alle My Little Pony Speelgoed

Op zoek naar My Little Pony speelgoed? Bekijk hier de populairste sets en ontdek alles over dit binnenspeelgoed.

Je vind niet alleen de populairste. Je ziet ook meteen alle namen! Zo weet je ook hoe je jouw Pony kunt gaan noemen.

Heb jij al een cool My Little Pony kasteel? We bekijken hier:

Alvast veel plezier met spelen – of geven! Zoek je andere speelgoed poppen? Kijk dan eens naar L.O.L. Surprise!

My Little Pony speelgoed foto

Beste My Little Pony Speelgoed uit Het Grote Speelgoedboek

Is jouw kleine ook zo’n fan van My Little Pony Speelgoed? Begrijpelijk, de leuke gekleurde pony’s zorgen al generaties lang voor veel plezier bij kinderen. In Het Grote Speelgoedboek vinden we verschillende My Little Pony cadeaus. Hier zetten we de leukste acties op een rij.

1. Zingende en Skatende Sunny

Zingende en Skatende Sunny is klaar om met jou te spelen! Zingen, dansen, skaten, ze doet het allemaal op jouw commando. Met de meegeleverde draadloze microfoon bestuur je de mooie Sunny en kan je met haar meezingen. Een microfoon én afstandsbediening in één!

Sunny kan haar vleugels en hoofd bewegen. Je hoeft alleen maar met de microfoon te schudden en ze beweegt mee. En misschien ken je Sunny’s lievelingsnummer ook wel, ze zingt ‘Gonna Be My Day’.

Sunny is het perfecte My Little Pony speelgoed voor kinderen vanaf 5 jaar. Met het meegeleverde stickervel maak je jouw Sunny helemaal af. Er zijn maarliefst 50 combinaties van licht- en geluidseffecten, en bewegingen.

Sunny is 22,5 cm groot. En het laatste mooie detail… De eenhoorn geeft licht!

2. Koninklijke Kasteel met Racende Kabelbanen

Op zoek naar een mooi My Little Pony kasteel om prachtige avonturen in te beleven? De My Little Pony Koninklijke Racende Kabelbanen staan klaar voor het optreden van Pipp Petals!

Laat Pipp van de kabelbanen tokkelen naar het podium. Schommelen of rond de pilaar draaien? Er is zoveel te ontdekken. Naast de pony Pipp vind je ook haar huisdier en verschillende accessoires in de set. Zonnebrillen, schoenen, een kroon en meer!

Het kasteel is 55,5 cm hoog en is geïnspireerd door het paleis van Zephyr Heights in de film My Little Pony: een nieuwe generatie.

De set is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Dat beloofd nog veel speelplezier!

3. Zingende Ster Pipp Petals

Hier hebben we Pipp Petals in het groot, ze is 15 cm lang. Pipp is een pegasus van Zephyr Heights, uit de film My Little Pony: een nieuwe generatie.

Druk op haar Cutie Mark in de vorm van muzieknoot en ze zal haar liedje “Glowing Up” voor je neuriën. Haar heerlijk zachte vleugels kunnen heen en weer fladderen als je haar benen op en dicht knijpt.

Buiten de prachtige Pipp ontvang je een microfoon, mobiele telefoon, tiara, 2 speldjes. Alles wat je nodig hebt om Pipp helemaal klaar te maken voor haar optreden!

Prinses en popster Pipp Petals is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

4. Sunny Starscout Kaphoofd

My Little Pony Sunny Starscout zit er helemaal klaar voor en jij bent vandaag haar styliste! Kam haar roze haren, maak een mooie roze vlecht, staart, knot of ga aan de slag met kralen.

Maak een kralenketting voor Sunny’s, of je eigen haar. Versier haar lichaam naar wens met de kleurrijke cutiemark stickers. Kleur haar haar met de haarkrijtjes en versier het met spelden of haarbanden.

In totaal zitten er meer dan 30 accessoires in deze My Little Pony speelgoed set. Het kaphoofd is 27,5 cm hoog en staat op een stevige basis.

Goed nieuws voor de kleine kinderen. Dit My Little Pony speelgoed is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud!

5. Pipp Petals Kaphoofd

Pipp is niet alleen een popster, maar ook een prinses! Ze moet er dus altijd op haar best uitzien. Ga jij haar daarbij helpen?

Haar prachtige paarse manen kunnen gestyld worden hoe jij dat wil! Een staart, vlecht of een geheel eigen creatie. Met behulp van de meegeleverde accessoires laat je haar schitteren waar ze ook is.

In de My Little Pony speelgoed set vind je in totaal 15 accessoires. Een borstel, cutiemark stickers, speldjes, haarbanden én kralen kan je gebruiken om jouw look te perfectioneren.

Het kaphoofd is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.


Leukste My Little Pony Speelgoed Figuren

Hiernaast zie je de meest populaire My Little Pony’s van 2021.

Dit zijn degene die het beste zijn beoordeeld en het best zijn verkocht. Hierdoor weet je zeker dat je een leuk cadeau hebt!

Weet je nog niet welke je nodig hebt? Hieronder zie je ze één voor één met beschrijving, foto en prijs- en voorraadstatus.

1. Rainbow Wings Twilight Sparkle

Deze My Little Pony Rainbow Wings Twilight Sparkle staat voor magie van het element van hramonie. Ze is een alicornprinces. Dat is een Pony die niet alleen een eenhoorn heeft, maar ook vleugels!

Dit paarse figuur heeft net als in de serie de regenboogvleugels. Druk op de kenmerkende Cutie Mark om de vleugels te laten oplichten.

Er zijn 3 batterijen nodig om deze Pony haar vleugels en hoorn te laten oplichten. Deze zitten niet inbegrepen.

2. Fluttershy Mermaid

De Fluttershy Mermaid is zacht en heeft een groot hart. Dit figuur wordt met veel accessoires voor haar haar en mode geleverd.

Dit zorgt voor urenlang speelplezier!

Hiervoor zijn geen batterijen nodig, want je kunt haar niet aanzetten. De hoogte van de Pony is 12,7 centimeter.

3. Deluxe Princess Celestia

Deluxe Princess Celestia is twee keer zo groot dan Fluttershy Mermaid. Een leuke pop om mee te spelen! Want deze Prinses Celestia zorgt dat iedereen zich op z’n gemak voelt.

Druk op de zonvormige Cutie Mark en kijk hoe de lichtjes fonkelen en ze van kleur veranderd. De batterijen die nodig zijn (3x 1,5V) zitten bij deze Deluxe Princess meegeleverd.

Inspiratie voor deze Pony is gehaald uit de film. Ze lijkt bijna exact! Met 8 reviews scoort deze Pony een 4.6 uit 5. Niet slecht!

4. Pinkie Pie Unicorn

Pinkie Pie Unicorn is een kleine Pony. Deze heeft ook weer geen batterijen nodig, maar heeft wel veel accessoires voor haar haar. Ook kun je haar een leuke kraag om doen en zit een een potion bij. Haar hoogte is 12,5 cm.

Met 7 accessoires zorgt Pinkie Pie voor genoeg speelplezier. Gemaakt van kunststof, maar let wel op met de kleine onderdelen bij peuters. Aanbevolen vanaf 3 of 4 jaar.

5. Applejack

Applejack is een leuke Pony voor de fans die graag de hairstyling van de pony doen. Er zitten verschillende accessoires bij die je het haar van de Pony compleet laten restylen.

Zo kun je urenlang spelen met Applejack de Pony! Met mooie gele manen en een prachtige staart zijn er tien accessoires om de staart en manen op te maken.


Het My Little Pony Kasteel: Crystal Empire

Op zoek naar het My Little Pony kasteel? Het Crystal Empire kasteel zorgt voor maximaal speelplezier. Hiermee breid je jouw collectie uit en heb je een kristallen kasteel voor jouw Pony’s. Dit kasteel heeft bewegende onderdelen. Doordat de muren van kristal zijn, kun je erdoorheen kijken!

My Little Pony Kasteel
Crystal Empire kasteel onderdelen

Functies en beschrijving

In het kasteel zit een roterende lamp. Hierdoor wordt alles mooi verlicht. Jouw kasteel krijgt een 3D-effect door de kristallen muren. Hiervoor heb je 3 AA-batterijen nodig.

Wanneer je op de knop drukt, gaat de lamp aan en schijnt deze naar beneden. Het kasteel is erg gedetailleerd afgewerkt!

Er zit een Princess Cadance pony, Baby Flurry Heart pony en 16 accessoires in. De accessoires zijn onder andere een troon, jurk, spiegel, juwelen, een wieg en een kam. Ook is er een schommel!

Reviews

Dit My Little Pony kasteel scoort een 4.7 uit 5. Met 31 reviews is dit het best verkochte én best beoordeelde kasteel.

Reviews vertellen ons dat er een leuke vormgeving aan het kasteel ziet. Ook zijn de speeltjes van goede kwaliteit en gaan ze niet zomaar kapot.

Het kasteel geeft licht en staat soms op een nachtkastje. Want het is ideaal als nachtlampje! Want de verlichting gaat na een poosje vanzelf weer uit.

Met een goede prijs-kwaliteitverhouding en lange levensduur een aanwinst op jouw My Little Pony-collectie.

Video unboxing

Bekijk de video om meer te weten te komen over het kasteel. De video is in het Engels, dus zet de ondertiteling aan!