Cadeau per leeftijd

Kinderen ontwikkelen zich heel snel en iedere leeftijd heeft weer zijn eigen interesses. Als je een kind een cadeau geeft moet het natuurlijk wel bij de leeftijd passen! Hieronder vind je per leeftijd een aparte pagina met 15 cadeaucategorieën die passen bij de levensfase en interesses van het kind.

Cadeau baby

Geef je dierbaren een mo0i cadeau voor de baby en geniet samen van dit speciale moment. 

      

Cadeau kind 1 jaar

Vier de mijlpalen van het eerste levensjaar met een speciaal geschenk! Ontdek zachte knuffels, kleurrijke speeltjes en leerzame boekjes die de zintuigen van de kleine ontdekker prikkelen.

 

Cadeau kind 2 jaar

Ontdek leuke en leerzame cadeaus die de wereld van de peuter verrijken! Van interactief speelgoed tot kleurrijke puzzels, laat ze spelenderwijs leren en ontdekken.

Cadeau kind 3 jaar

Stimuleer de verbeelding van kleintjes met betoverende cadeaus! Ontdek avontuurlijk speelgoed, creatieve knutselspullen en educatieve spellen die hun nieuwsgierigheid voeden.

Cadeau kind 4 jaar

Verras de kleuter met een geschenk dat hen aanmoedigt om te groeien en te ontdekken! Ontdek speelgoed dat de motorische vaardigheden verbetert en hun fantasie prikkelt.

Cadeau kind 5 jaar

Maak van de vijfde verjaardag een onvergetelijke gebeurtenis met een speciaal cadeau! Ontdek spelletjes, bouwsets en boeken die de wereld van het kind verruimen en verrijken.

Cadeau kind 6 jaar

Vier de overgang naar de basisschool met een geschenk vol plezier en ontdekking! Ontdek educatief speelgoed, uitdagende puzzels en boeken die de interesse van het kind stimuleren.

Cadeau kind 7 jaar

Verras het opgroeiende kind met een cadeau dat past bij hun nieuwsgierige geest! Ontdek avontuurlijk speelgoed, creatieve knutselspullen en boeken die hen inspireren en vermaken.

Cadeau kind 8 jaar

Ontdek spannende cadeaus die de verbeelding van het kind prikkelen! Van wetenschappelijke experimenten tot avontuurlijke spellen, laat ze hun interesses verkennen en ontwikkelen.

Cadeau kind 9 jaar

Vier het laatste jaar van de enkele cijfers met een speciaal geschenk! Ontdek uitdagend speelgoed, boeken en spellen die de nieuwsgierigheid en creativiteit van het kind stimuleren.

Cadeau kind 10 jaar

Maak de dubbele cijfers onvergetelijk met een geschenk dat past bij de groeiende interesse van het kind! Ontdek boeken, bouwsets en spelletjes die hen uitdagen en vermaken.

Cadeau kind 11 jaar

Ontdek spannende cadeaus die passen bij de pre-adolescentie! Van avontuurlijke boeken tot uitdagende puzzels, laat ze hun interesses verkennen en ontwikkelen.

Cadeau kind 12 jaar

Vier het begin van de tienerjaren met een speciaal cadeau! Ontdek coole gadgets, creatieve hobbysets en boeken die hen inspireren tijdens deze bijzondere overgangsperiode.