Alles over Paw Patrol Speelgoed

Paw Patrol speelgoed kopen? Bekijk de meest populaire speelgoed sets van de Paw Patrol figuren. Waarschijnlijk heeft jouw kleine wel een lievelingshondje. Daarom zetten we de leukste sets per hond op een rij!

Paw Patrol is een populaire televisieserie met zes dappere puppy’s die vele fantastische avonturen beleven. Met Ryder als hun leider, is hun doel om bewoners van een de Avonturenbaai te beschermen. Paw Patrol speelgoed is erg populair bij kinderen!

De losse Paw Patrol poppetjes zijn nu los verkrijgbaar als Marshall, Chase, Zuma, Rocky, Rubble, Rocky en Skye. Veel plezier met spelen!

Alles over Paw Patrol speelgoed

Paw Patrol Speelgoed Kopen? Top 6 Paw Patrol Speelgoed 2021!

Afgezien van de televisieserie heeft Paw Patrol geweldig speelgoed. Hun dynamische ontwerpen zijn ideaal voor rollenspellen. Kinderen kunnen avonturen beleven met leeftijdsgenoten en thuis een plezierige tijd hebben. 

Ze zijn duurzaam, 100% veilig en in veel spannende ontwerpen voor meisjes en jongens van alle leeftijden. We hebben het meest populaire Paw Patrol speelgoed om in 2021 te kopen beoordeeld.

Op zoek naar ander speelgoed poppetjes? Bekijk dan eens Playmobil!

1. True Metal Patroller

De True Metal Patroller van Paw Patrol is kinderspeelgoed boordevol functies die de fantasie van jouw kind zal stimuleren. Als je kind dol is op rollenspellen zal hij of zij ook het eersteklas ontwerp van dit speelgoed waarderen. 

Paw Patroller Launch and Haul is een spannende speelset die ook weer makkelijk op te bergen is. Vouw de Paw Patroller open en je hebt pistes, vuur en brokkelende bergen waar je reddingsacties mee uit kunt voeren!

In de Paw Patroller passen ook Paw Patrol poppetjes met voertuigen die zijn gemaakt van echt gegoten metaal. De metalen Robo-hond word al meegeleverd. De andere Paw Patrol figuren zijn los verkrijgbaar en kunnen allemaal worden opgeborgen in de grote patroller.

2. Speelset met Ryder

De Launch’N Haul Paw Patroller Speelset met Ryder is het nieuwe ontwerp gunstig voor kinderen. Zijn Robodog-voertuig op schaal 1:55 heeft bijvoorbeeld een ontwerp van gegoten metaal dat lang meegaat. 

De blauwe, witte en rode afwerking is chip-proof, terwijl het luik opengaat om drie reddingsmissies voor je kinderen te onthullen. Het bevat ook een vlam accessoire en een handleiding voor het opstellen.

De Paw Patrol Launch’N Haul Paw Patroller heeft een ruim ontwerp waar zeven True Metal-voertuigen in passen. Als jouw kind de ATV of een reddingswagen heeft, kan hij of zij deze koppelen aan de patrouille en een leuke tijd beleven.

3. Ultimate Rescue Brandweerwagen

In de loop der jaren heeft Paw Patrol een scala aan themaspeelgoed geproduceerd, waarbij de Paw Patrol vrachtwagens tot de beste behoren. Deze ultieme Paw Patrol brandweerwagen is geschikt voor kinderen van 3 jaar en ouder. 

De uitschuifbare ladder ondersteunt rollenspel, terwijl het realistische brandweer ontwerp (rood en zwart) vele uitbreidingen heeft. De lichten, geluiden en een minikar dragen niet alleen bij aan het ontwerp, maar ondersteunen ook actie-volle missies.

Met de Paw Patrol Brandweerwagen blus je branden met de water projectielen. Laat Marshall je kind begeleiden naar leuke avonturen door er vandaag een te bestellen.

Paw Patrol – Ultimate Rescue Fire Truck is veelzijdig speelgoed met een ladder, Marshall en een reddingskar gemaakt van BPA-vrij plastic. Het is niet alleen leuk om te gebruiken, maar ook veilig!

4. Marshall, Chase, Zuma, Rocky, Rubble en Skye

Een van de populairste Paw Patrol speelgoed sets zijn de Paw Patrol pups met hun reddingsvoertuigen. De reddingsvoertuigen van Marshall, Chase, Zuma, Rocky, Rubble en Skye zijn nu los verkrijgbaar. Ze zitten niet vast aan de voertuigen!

De leuke Paw Patrol poppetjes zijn de basis van de meeste speelsets. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar. Spaar ze allemaal!

Alle kinderen van 1 tot 5 jaar vinden Paw Patrol speelgoed het einde. Wat geef jij dit jaar? Kies voor de reddingsvoertuigen Marshall, Spy Chase en Skye!

5. Hoofdkwartier Speelset

Met een druk op de knop transformeert het Rescue HQ, net als in de show. De bovenkant gaat omhoog en draait en verandert in een toren met een werkende periscoop!

Het Paw Patrol hoofdkwartier bevat een exclusief verzamelfiguur van de expert van Paw Patrol, Rex en zijn voertuig! Bevestig de grijphaak aan Rex en stuur hem in actie!

Het Paw Patrol hoofdkwartier komt tot leven met opwindende geluidseffecten! Druk in Rex’s Lab op de knop om verschillende geluiden te horen. Speel met dit geweldige hoofdkantoor je eigen dino-missies!

Voor kinderen vanaf 3 jaar. Inclusief 3 batterijen. Red de dag met Rex en het Paw Patrol hoofdkwartier. De Dino Rescue Vehicles zijn compatibel met het Dino Rescue Headquarters!

6. Mega Blok Voertuigenpakket

Het Mega Blok Paw Patrol Ride & Rescue voertuigenpakket is een bouwset geïspireerd op Paw Patrol: The Movie.

Met 83 minibouwstenen bouw je onder andere de toren van Humdinger, de brandweerwagen van Marshall, de scooter van Liberty, de helikopter van Skye en de motorfiets van Chase. De figuren worden ook meegeleverd én kunnen bewegen!

Het Paw Patrol bouwpakket is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Dus houdt jouw kleine van bouwen en van Paw Patrol?

Maak hem of haar dan blij met dit bouwpakket!


Paw Patrol Skye! Het Leukste Speelgoed van 2021

Skye is een kleine cockapoo, een mix tussen een poodle en een cocker spaniël. Ze heeft beslist geen hoogtevrees want ze vliegt tijdens haar missies altijd in een helikopter!

Is de dappere Paw Patrol Skye de favoriet van jouw kleine? Dan zal je hem of haar vast heel blij maken met dit speelgoed van Paw Patrol Skye!

1. Skye in Haar Helikopter

Dit is de klassieke Paw Patrol Skye helikopter! Voor de échte fan kan deze natuurlijk niet missen. Skye’s helikopter heeft een draaibare propeller en werkende wielen.

Met Paw Patrol Skye en haar helikopter is geen missie te moeilijk! Ze vliegt overal supersnel naartoe, zelfs als het met de andere voertuigen onbereikbaar is.

Skye en haar helikopter zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Spaar alle Paw Patrol poppetjes en laat de fantasie van je kind tot leven komen!

2. Build a Bot Skye

Met deze set bouw je zelf jouw lievelings Paw Patrol robot hond. In dit geval natuurlijk Skye. De speelset bestaat uit meer dan 20 onderdelen die makkelijk in elkaar geklikt kunnen worden.

Eenmaal gebouwd heb je een échte Paw Patrol robot hond die kan bewegen! Je laat Skye lopen door in je handen te klappen of op haar staart te drukken. Daarbuiten is Skye zelf ook voorzien van geluidseffecten.

Build a Bot Skye is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Als de Paw Patrol robot hond in elkaar is gezet is ze 15 cm hoog.


Paw Patrol Chase! De Stoere Politiehond

Paw Patrol Chase is een Duitse herder en een échte expert als het gaat om politieonderzoeken. Dat heeft hij, niet in de laatste plaats, aan zijn zeer goede neus te danken.

Chase is een van de populairste Paw Patrol figuren. Bekijk hieronder de leukste Paw Patrol speelsets met politiehond Chase!

1. Moto Pups Hoofdkwartier

Dit is het hoofdkwartier van de Paw Patrol Moto Pups, net als in de serie! Beleef spannende avonturen en laat Chase trucjes doen op zijn stoere motor. Heb jij z’n wheelie al gezien?

Het Paw Patrol Hoofdkwartier maakt geluidseffecten. Speel deze af als jouw missie start of is voltooid. Je drukt simpelweg op de grote badgeknop voor de geluiden.

Met de lanceringsschans zorg je ervoor dat Paw Patrol Chase zo snel mogelijk op locatie is!

Buiten Chase kan je alle Moto Pups en motoren verzamelen. Bekijk ze hier!

2. Transformerende Politieauto en Motor

De Paw Patrol 2-in-1 Transformerende Politieauto is niet alleen een auto, maar ook een motor! Chase doet er natuurlijk alles aan om zo snel mogelijk hulp te bieden. Als hij er met de auto niet langs kan lanceert hij zichzelf met de motor.

De Transformerende Politieauto is voorzien van alle special effects die ook in de film te zien zijn. Knipperende lichtjes, realistische geluiden en natuurlijk de projectielwerper!

Is Paw Patrol Chase in gevaar? Schakel de pantsermodus in. De projectielwerpers komen zo tevoorschijn, de voorkant zet uit, klaar om de motor te laten rijden en tot slot wordt Chase van boven bedekt. Zo raakt hij niet gewond.

3. Dino Rescue met Chase en T-Rex

Het Paw Patrol Dino Rescue voertuig is de eerste elektrische Paw Patroller! Met grote wielen kan hij op elk terrein rijden.

Politiehond Chase staat klaar om Dino’s in nood te redden. In dit geval de grote (en beweegbare) T-Rex. Lanceer reddingsnetten en projectielen om de dino’s in veiligheid te brengen.

Paw Patrol Chase heeft een speciale Dino Rescue-uniform aan. Dit maakt het een exclusief verzamelfiguur.


Paw Patrol Marshall! De Dalmatiër Brandweerhond

Marshall is een Dalmatiër die gespecialiseerd is in brandbestrijding. Hij is soms wat onhandig en valt daardoor vaak over zijn eigen pootjes.

We hebben het leukste Paw Patrol Marshall speelgoed uitgezocht. Klaar voor?!

1. Carrera First Racebaan

De Paw Patrol Racebaan van Carrera First is een geweldige racebaan om mee te spelen en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

De Paw Patrol racebaan is maar liefst 2,4 meter lang. Bestuur Paw Patrol Marshall en zijn vriend Chase via de joystick. De figuren en auto’s zijn meegeleverd. Wie zal er vandaag winnen?

De Carrera First racebaan is voorzien van leuke details zoals spinners die draaien als je erlangs racet.

2. Marshall RC Brandweerwagen

De Paw Patrol Marshall RC Brandweerwagen is een supertoffe bestuurbare auto! Met de meegeleverde afstandsbediening bestuur jij Marshall tijdens de gevaarlijkste missies.

De afstandsbediening zie eruit als de Pup Pad. Hiermee kan je Marshall vooruit en achteruit laten rijden.

De Paw Patrol RC Brandweerwagen is met twee knoppen heel makkelijk te besturen. De brandweerwagen is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

3. Red Avonturenstad Racebaan

De Paw Patrol True Metal Racebaan komt uit de Paw Patrol film. Speel alle spectaculaire avonturen en reddingsmissies na met Marshall in Avonturenstad!

Deze Paw Patrol Racebaan is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Plaats het exclusieve metalen Marshall-voertuig in de draaiende voertuiglanceerder om Marshall in actie te laten komen.

Spaar alle metalen voertuigen om de perfectie reddingsmissie te voltooien!

Alles over Paw Patrol speelgoed

Paw Patrol – De vierbenige helpers zijn klaar voor hun volgende missie! Steun Marshall, Skye en Co. in hun missies en red de avonturenbaai. Met veel geweldig speelgoed, passend bij de tv-serie, kun je de verhalen van Paw Patrol naspelen in de kinderkamer.

Beleef nu spannende avonturen in de kinderkamer met de Paw Patrol figuren. Speel door alle verhalen uit de tv-serie met de figuren en -voertuigen of vertel je eigen avonturen. Ben jij de ultieme Paw Patrol fan? Dan zijn onze talrijke artikelen precies wat je zoekt! Ga op een missie met Chase, Rubble en co. en red de avonturenbaai.

Waar gaat het verhaal over?

De dappere puppy’s van de Paw Patrol inspireren de harten van alle kinderen. Maar waar gaat de serie over? 

De serie gaat over een groep dappere puppy’s die samen op spannende missies gaan. Door hun verschillende vaardigheden en voertuigen vormen ze een perfect team en beschermen ze de avonturenbaai. Of het nu in het Paw Patrol-operatiecentrum is of onderweg met voertuigen – met Marshall, Skye en co. wordt elke dag een avontuur! Trouw aan hun motto “Geen inzet te groot, geen poot te klein”, werken de honden beetje bij beetje om de wereld te verbeteren.

De tv-serie over de honden van de Paw Patrol inspireert vooral kleuters met hun liefdevolle karakter en laat zien wat teamwork en commitment inhoudt.

We laten je kort kennismaken met de belangrijkste personages uit de serie:

Ryder

De 10-jarige Ryder is de leider van de groep. Hij is erg dapper en staat altijd klaar voor zijn vrienden. Hij heeft een goed talent voor missies en vindt altijd een oplossing met zijn honden.

Rubble

Rubble is een buldog en eet graag. Hij is soms een beetje brutaal, maar zijn hart zit op de goede plek. Hij is een zeer betrouwbare partner bij elke missie en heeft altijd een cool gezegde op zijn tong.

Zuma

Zuma is een echte waterrat. De Labrador is er altijd voor elke missie en rijdt met zijn hovercraft over het water.

Over het merk

Speelgoed voor populaire kinderseries zijn een dubbeltje in een dozijn. Het is daarom belangrijk dat de verschillende fan artikelen van hoge kwaliteit zijn. Zo kunnen fans van alle leeftijden lang plezier beleven aan het Paw Patrol speelgoed. Een cadeau moet kinderen lang bijblijven en mag niet snel onbruikbaar in de hoek liggen.

Uiteraard speelt hier ook het gebruik van de Paw Patrol speelgoed een rol. Als een product meerdere keren kan worden gebruikt, is het gunstiger voor kinderen en gezinnen. Een goed voorbeeld hiervan is de Paw Patrol actiefigurenset. De goed verwerkte embossing op de actiefiguren belooft kinderen meer plezier bij het spelen. 

Zelfs na de jeugd blijft het een aandenken aan de kindertijd. Dit geldt ook voor de rest van het speelgoed!