Glijbaan kopen?

Op zoek naar een glijbaan voor in de tuin? Bekijk op deze pagina de leukste glijbanen van 2020. Zo weet je zeker dat er een leuke glijbaan bijzit die van goede kwaliteit is én veilig. Want ook dat is belangrijk!

We bekijken de meest populaire en best beoordeelde glijbanen. Daarnaast laten we je alle verschillende soorten zien, zodat je zeker weet dat je niets mist.

Weet je al wat je wilt hebben? Klik dan door naar die pagina. Of kijk hieronder in de top 10 beste glijbanen en doe inspiratie op.

Alvast veel plezier met glijden – of geven!

Glijbaan voor tuin

Verschillende soorten glijbanen

Hieronder bekijk je de verschillende soorten glijbanen. Welke wil jij in de tuin? Kies degene die je leuk lijkt en bekijk de beste van die categorie. Meer weten? Klik op de link onder het plaatje om de populairste glijbanen van die soort te bekijken.

Little Tikes

Little Tikes glijbaan

Iedereen kent het: een Little Tikes glijbaan. Dit zijn kwalitatief goede glijbanen voor een zachte prijs. Voor iedere leeftijd zit er een goed formaat bij. Zo weet je zeker dat je een veilige, leuke glijbaan koopt met een lange levensduur.

Water

Smoby Waterglijbaan

Tegenwoordig zijn er veel waterglijbanen. Niet degene die je bij het zwembad ziet als je daarheen gaat, maar een waterglijbaan voor thuis. Dit zijn vaak normale glijbanen met een functie om jouw tuinslang op aan te sluiten.

Speelhuisje

Speelhuisje glijbaan

Wie kent ze niet? Bij een speelhuisje zit vaak een glijbaan. Ook hier zijn veel verschillende soorten in. Bekijk op de volgende pagina alles over de populairste speelhuisjes met glijbaan van 2020.

Peuter

Peuterglijbaan

Een peuterglijbaan is er voor jouw kleine peuter! Dit is een glijbaan in het formaat XS. Super klein, zodat jouw kindje zichzelf niet makkelijk kan bezeren. Te koop in veel verschillende kleuren!

Smoby

Smoby glijbaan

Met een Smoby glijbaan heb je een uniek en origineel toestel in je tuin. Hierboven zie je een autoglijbaan, maar er zijn ook zeker genoeg ‘normale’ glijbanen van Smoby beschikbaar!