NERF Fortnite kopen?

Op zoek naar een NERF Fortnite pistool of pijltjes? We bekijken de beste Blasters zoals de NERF Fortnite AR-L ofwel de SCAR.

Je bekijkt de top 5 populairste NERF Fortnite geweren. Hiervan zie je de actuele prijs- en voorraadstatus. Ook beschrijven we ieder pistool. Zo weet je zeker dat je de goedkoopste koopt – maar ook de juiste!

NERF Fortnite is in 2019 verkozen tot Speelgoed van het Jaar. Hierdoor weet je dat je leuk en betrouwbaar speelgoed koopt!

Alvast veel succes met de NERF Battle – of veel plezier met geven.

NERF Fortnite

Top 5 populairste NERF Fortnite Blasters

De top 5 populairste NERF Fortnite Blasters zijn het meest verkocht en het best beoordeeld. Of zelfs genomineerd voor Speelgoed van het Jaar.

Wanneer je een blaster uit de top 5 koopt weet je zeker dat je goed zit. Want deze pistolen zijn erg populair onder jongeren!

1. BASR L Blaster

Deze NERF Sniper heet de Fortnite BASR L Blaster. Ook dit wapen is geïnspireerd op de videogame Fortnite. En ziet er dus vrijwel identiek uit als in het spel. De set bevat 12 officiële Elite-darts en het magazijn heeft plaats voor 6. Zo heb je dus altijd een navulhoeveelheid.

Ook deze sniper werkt zonder batterijen. Hij schiet ook weer lekker ver, meer dan 20 meter! Deze sniper is erg populair en een goed cadeau voor vrijwel iedere jongere (die Fortnite kent – en dat zijn ze bíjna allemaal).

2. AR-L Blaster (speelgoed van het jaar)

De Fortnite AR-L Blaster is verkozen tot Speelgoed van het Jaar in 2019. Hierdoor is dit een veilig, maar ongelofelijk populair stuk speelgoed. Waarom?

Hij heeft exact dezelfde specificaties en look als in de populaire videogame. Je kunt deze nu ook in het echt spelen met deze Fortnite Blaster!

De Blaster wordt geleverd met een clip voor 10 darts en 20 officiële NERF Fortnite Elite pijltjes. Zo heb je altijd reserve om nog bij te laden! Wanneer je wat nauwkeuriger wilt richten kun je de vizieren bovenop het geweer openklappen.

Deze Blaster werkt op 4 AA-batterijen die niet inbegrepen zijn. Uit 29 reviews scoort dit pistool een 3.7 uit 5. Waarom lager dan een 4? De batterijen gaan bij veel gebruik wel weer leeg. Dus na een week spelen zijn er weer nieuwe nodig.

3. TS-Blaster

De NERF Fortnite TS Blaster heeft 8 NERF Mega Darts en kan tot wel 20+ meter ver schieten! Ze schieten volgens gebruikers lekker hard. Waar je naar op zoek bent!

Ook is het opbergvakje leuk waar je extra darts in kunt doen. Makkelijk te bedienen en in verschillende standen te zetten. Want je kunt één dart achter elkaar schieten – of allemaal tegelijk.

Met 22 reviews scoort deze NERF Blaster een 4.4 uit 5. Een goede score! Met 8 pijltjes kun je er 4 in het opbergvakje doen en 4 in het pistool zelf. Het is een bijna 1 op 1 replica van de shotgun uit het videospel!

4. RL-Blaster

Met deze NERF Fortnite RL raketlauncher kun je grote pijlen afvuren die veel impact maken. Je lanceert één fort-wrecking raket per keer.

Stop ‘m in de voorkant van de uitloop, schuif de handgreep naar voren en trek de hendel terug om de raket in de lucht te schieten.

Er zitten 2 NERF raketten bijgeleverd. Hiermee kun je erg ver schieten! Deze NERF gun gaat niet zo hard als andere vergelijkbare geweren en pistolen.

5. SP-L

Met het NERF Fortnite handgeweer kun je wel erg ver schieten. Tot wel 27 meter! Deze blaster schiet Elite pijltjes en de barrel aan de voorkant kun je eraf halen. Haal ‘mm d’r af wanneer je meer zicht nodig hebt of wanneer je snel moet bewegen.

Er zitten 6 Fortnite pijltjes bij. Daarnaast heb je ook voor dit geweer geen batterijen nodig.

Vanwege de lage prijs is dit handgeweer populair! Met 49 reviews scoort dit wapen een 4.4 uit 5. Je kunt 3 darts achter elkaar afschieten – een dikke plus!

NERF Fortnite reviews

Zie je het liefste wat meer van de pistolen voordat je ze koopt? Dat snappen we! Hieronder vind je verschillende videoreviews van NERF Fortnite Blasters. Alle 5 bovenstaande pistolen vind je hieronder terug in de videoreview. Alvast veel plezier met kijken!

BASR-L Videoreview

Bekijk hierboven de Engelstalige review voor de Fortnite BASR-L!
Hieronder kun je klikken op een van jouw favoriete webwinkels om de BASR-L te bekijken.

TS (shotgun) Videoreview

Bekijk hierboven de Engelstalige review voor de TS Blaster!
Wil je deze kopen? Klik hieronder op één van de webwinkels en scoor ‘m vandaag nog!

RL (raketwerper) Videoreview

Bekijk hierboven de Engelstalige review voor de Fortnite RL!
Wordt het deze? Bekijk dan hieronder de goedkoopste nerfwinkel.

SP-L Videoreview

Bekijk hierboven de Engelstalige review voor de Fortnite SP-L!
Vervolgens bekijk je de goedkoopste winkel om de SP-L te kopen hieronder. Klik op de aanbieder waar je naartoe wilt!