Alles over Playmobil

Playmobil is hét speelgoed voor jong en oud. Zo koop je verschillende soorten en attributen. Denk aan een winkel, vliegveld, huis of pirateneiland.

Maak jouw eigen Playmobil wereld met de leukste figuren en sets.

Bekijk hieronder de verschillende soorten Playmobil en bekijk de beste sets van 2020. Zo weet je meteen welke Playmobil set een schot in de roos is!

Heb jij bijvoorbeeld weleens meegedaan aan de Playmobil Speeldagen? De leukste dagen van het jaar!

Alvast veel plezier met spelen – of met het geven van Playmobil.

Playmobil

Verschillende Playmobil soorten

De verschillende Playmobil soorten vind je hieronder. Dit zijn de meest voorkomende vormen van Playmobil. Weet je al wat je nodig hebt? Kies dan hieronder jouw soort uit en bekijk de beste van dat type Playmobil.

Huisjes

Playmobil huisjes

De leukste Playmobil huisjes vind je op de volgende pagina. Dit zijn soms echte klassiekers, of de nieuwe huisjes uit 2020. Er zijn een hoop verschillende scenario’s rond het Playmobil huis te bedenken. Leef je uit!

Ziekenhuizen

Playmobil ziekenhuizen

In het Playmobil ziekenhuis zijn de artsen iedere dag druk bezig met het verzorgen van de patiënten. Speel zelf verschillende verhaallijnen uit en rij van kamer naar kamer waar je telkens weer iets anders beleeft.

Politie

Politiebureau

Bij de politie is het werk altijd spannend. De serie Playmobil politie is uitgebreid met bijvoorbeeld het politiebureau en een bus. Speel zelf agent en sluit de boeven achter de tralies. Bewaak het politiebureau!

Paarden

Playmobil paarden

Met Playmobil paarden rij je een rondje door het bos of ga je naar de manage. Speel met vrienden of alleen. Jouw playmobil poppetjes zijn voorzien van verschillende voorwerpen om de paarden te verzorgen.

Kastelen

Playmobil kastelen

Met een Playmobil kasteel is het altijd spannend. Bewaak de poort en verdedig tegen invallers. Wie heeft het grootste kasteel en de meeste paarden? Twee kastelen tegen elkaar voor de strijd om de winst.

Boerderij

boerderij

Op de Playmobil boerderij is iedere dag weer anders. Verzorg de koeien of ga langs de varkens om het hok te verschonen. Voor iedere leeftijd is er een leuk verhaal mee te bedenken. Hoe doet de koe?

School

School

Op Playmobil school geeft de leraar iedere dag weer een nieuwe les. Krijg biologie en haal de toets met een 10+! Wie ben jij dit keer? De leerling of leraar? Speel met vriendjes in de school en ga vervolgens weer naar huis!

Brandweer

Brandweer

Bij de Playmobil brandweer is het iedere dag druk. Vandaag was er brand in de manege en waren er verschillende brandweerauto’s nodig. Waar is het volgende brandje? De brandweer staat altijd klaar!