Shashibo Kubus: De magische kubus met meer dan 70 vormen

Vervelen is vanaf nu verleden tijd met deze unieke magische Shashibo kubus. Ben jij creatief aangelegd? Wij hebben de kubus voor je uitgeprobeerd en wij zijn er erg goed over te spreken. Zoveel creatieve mogelijkheden met alle vormveranderende items, ideaal om urenlang plezier te maken.  

 

Wat is een Shashibo kubus?

Een magnetische Shashibo kubus is een uniek stuk speelgoed waarmee je 70 transformaties kunt maken. Daarvoor gebruik je de 36 zeldzame-aardemagneten en innovatieve ontwerpen. Wij hebben dit item zelf getest en wij kunnen zeggen dat deze erg fijn in de hand ligt. Wij wisten van geen ophouden en hebben ons uren vermaakt. Opperste concentratie, iedere keer een nieuwe uitdaging. Voor kinderen en volwassenen is dit een geweldige magnetische kubus. Durf jij de uitdaging aan te gaan? 

Door de Shashibo cube zie je dat puzzelen niet saai is, je gaat iedere keer nieuwe mogelijkheden ervaren en het is nog duurzaam ook! Iedere kubus heeft 4 unieke patronen en die helpen om prachtige combinaties te realiseren. We hebben zelfs ontdekt dat je meerdere puzzels samen kunt voegen. Dit maakt het extra leuk want dan kun je één groot kunstwerk maken. Heb jij al een idee welke aardmagneten er bij jouw ontwerp passen? Een goede manier van ontspanning om met deze Shashibo magnetische kubus aan de slag te gaan. 

 

De 9 leukste shashibo kubussen

Natuurlijk begint het bij jou nu ook te kriebelen en wil je alles te weten komen over de best bekroonde items. Nog leuker is het als je geld kunt besparen door een mooie aanbieding te pakken. Wil je je eigen zintuigen of die van de kinderen prikkelen? Dan weet je nu waar je voor moet gaan. De zeldzame aardmagneten helpen met stress verminderen en zorgt voor betoverende 3D-kunstwerken. We hebben speciaal voor jou de 9 leukste items op een rijtje gezet, zodat jij zelf ook snel kunt zien wat deze magneten met je kunnen doen: 

Met dit unieke magnetische speelgoed ontdek jij zelf dat je meer dan 70 vormen kunt maken. Zo maak jij de mooiste kunstwerken. Gebruik daarvoor de 36 zeldzame-aardemagneten. Een leuk cadeau voor jong en oud, van vervelen is nu geen sprake meer. Eindeloos speelplezier met deze 3D-kubus, dat is wat je gaat beleven. Pas maar op dat andere gezinsleden niet snel verder spelen als je hem even ergens laat slingeren….

Tip: Welke kleur je ook kiest, de binnenkant heeft weer een andere kleur dus je kunt eindeloos combineren en spelen met vormen en kleuren!

 

Educatieve waarde

Het spelen met dit speelgoed heeft een educatieve waarde. Het stimuleren van motorische vaardigheden, creativiteit en ruimtelijk inzicht staan hierbij centraal. Tevens speelt het een grote rol bij het oplossen van problemen en het kan het logisch denken bevorderen. Daarom is de Shashibo magische kubus voor kinderen ook zo interessant, want de kubus prikkelt je zintuigen. Een leuke box die zorgt voor uren speelplezier, mede omdat hij is voorzien van 36 zeldzame-aardmagneten. Mensen van alle leeftijden willen met dit item aan de slag en ervaar uitdagend plezier! Combineer duurzaamheid en kleurrijke items met elkaar, een perfect cadeau voor behendigheid en coördinatie. 

 

Aan de slag met de Shashibo Kubus

Shashibo brengt de creativiteit van iedereen naar boven. Het is een ware puzzel en je bepaalt zelf hoe moeilijk of makkelijk het is! Hieronder vind je een aantal goede videos voor de basis:

De UFO

De UFO is één van de basis vormen die je kunt maken. Je kunt dit met één kubus al bouwen en is voor kinderen één van de meest herkenbare vormen.

De box (of kubus)

De box is eigenlijk de standaard vorm waarin je de Shashibo koopt. Best handig als je het weer even wil opbergen!

De ster

De ster is ook een heel herkenbare vorm en redelijk gemakkelijk om zelf te maken.

De bal

De bal is een andere basisvorm die je in veel puzzels tegen zal komen. Begrijp je deze dan kun je daarna de dome maken!

De dome

De Dome is al een stukje moeilijker maar als je de ster en de ufo kan, kom je vanzelf bij dit volgende level!

Vormen combineren

Als jij of je kind al een goed ruimtelijk inzicht heeft, kun je ook vormen combineren.

Met de Shashibo spelen is voor iedereen belangrijk!

Spelen is voor alle kinderen (en volwassenen) heel belangrijk. Tijdens het testen van dit speelgoed voelden wij ons ook weer jong! Dit speelgoed zorgt voor meer creativiteit. Zelf mooie ontwerpen maken met unieke vormen, dat wil toch ieder kind? Maar het is ook leerzaam, want het helpt de concentratie te verbeteren. 

Prachtig speelgoed dat je in huis wil hebben zodat het hele gezin ermee kan spelen! Tevens zorgt het ook voor stressverlichting, dus wanneer de kinderen naar bed zijn, is het tijd voor de ouders om lekker te spelen. Bestel daarom ook dit ideale cadeau om je kind eindeloos veel uitdagingen te bieden, op ieder gewenst moment van de dag. 

Wij zijn gepassioneerd, stimuleer je zintuigen, want het daagt niet alleen je geest uit. Het zorgt voor plezier en verbinding. Ga jij het bijzondere mysterie oplossen? Met maar liefst 70 verschillende vormen in het assortiment is het nu aan jou om met de bekroonde kubus aan de slag te gaan, creëer je eigen artistieke patronen.

Van breinbrekers tot buitenspeelgoed, bij ons vind je het allemaal!