Stel je eens voor: een reddingsactie in DUPLO stijl met de LEGO DUPLO Brandweerauto. Dit speelgoed staat garant voor urenlang speelplezier en maakt van je kleintje een echte held!

Benieuwd naar het avontuur dat ons te wachten staat? Lees snel verder en ontdek waarom de LEGO DUPLO Brandweerauto de perfecte metgezel is voor kleine redders in nood!

LEGO DUPLO Brandweerauto – Kleine Held

★★★★★
24,99
Bol.com
as of 29/05/2024 14:43

De LEGO DUPLO Brandweerauto (10969) is het perfecte speelgoed voor kleine brandweerfans vanaf 2 jaar oud.

Deze brandweerauto komt met alle toeters en bellen – letterlijk! Met zwaailichten en een sirene (inclusief batterijen) is de brandweerauto klaar om te hulp te schieten.

Er is zelfs een schattige kat die vastzit in een boom en gered moet worden!

Deze bouwset bestaat uit kleurrijke onderdelen van hoogwaardig kunststof. Hoewel er geen minifiguren bij zitten, biedt de set volop mogelijkheden voor fantasierijk spel.

Kinderen kunnen de brandweerauto zelf in elkaar zetten met de bouwstenen en daarna hun eigen reddingsmissies verzinnen.

Met afmetingen van 17 cm hoog, 17 cm breed en 28 cm lang is de brandweerauto perfect geschikt voor kleine handjes om mee te spelen.

De set is ook veilig voor kinderen, met het CE-keurmerk en de aanbeveling voor toezicht door volwassenen.

Hoe werkt-ie?!
 • Aanbevolen minimum leeftijd: 2 jaar
 • Materiaal: Kunststof
 • Gewicht: 0.61 kg
 • Merk: LEGO
 • Jaar van uitgave: 2022
 • Aanbevolen maximum leeftijd: 4 jaar
 • Speelgoedthema: Auto’s | Brandweer

Laat de avonturen beginnen met de LEGO DUPLO Brandweerauto (10969)! Jongens en meisjes zullen urenlang plezier beleven terwijl ze de kat redden, branden blussen en helden worden in hun eigen fantasiewereld.

Het is een geweldig cadeau voor de jonge brandweerliefhebbers in je leven. Dus waar wacht je nog op? Tijd om de brandweerauto te bouwen en de held uit te hangen!

Vuur blussen in stijl!
 • LEGO DUPLO Town Brandweerauto (10969)
 • Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar
 • Inclusief zwaailichten en sirene (batterijen inbegrepen)
 • Bevat een schattige kat en een boom
 • Stimuleert de verbeeldingskracht van kinderen
 • Geschikt voor kinderen met een voorliefde voor brandweerauto’s

De LEGO DUPLO Brandweerauto – 10969 is een geweldig speelgoed voor kinderen vanaf 2 jaar. Met zijn zwaailichten en sirene, zal deze brandweerauto zeker de aandacht trekken van kleine avonturiers.

En laten we de schattige kat en boom niet vergeten die bij de set zijn inbegrepen, perfect voor het creëren van leuke verhalen en het stimuleren van de verbeeldingskracht van kinderen.

Dus, als je een kind hebt dat dol is op brandweerauto’s en spelenderwijs de wereld wil ontdekken, dan is deze set van LEGO zeker een goede keus.

Laat je niet afschrikken door enkele negatieve recensies, want deze speelgoedset heeft bewezen een favoriet te zijn bij veel kinderen.

Kom op, brandweerman- of brandweervrouw-in-opleiding, laat je verbeelding de vrije loop en maak je klaar om de dag te redden!

Voordelen
 • Stimuleert de verbeeldingskracht van kinderen
 • Bevat zwaailichten en sirene (batterijen inbegrepen)
 • Geschikt voor kinderen met een voorliefde voor brandweerauto’s
Nadelen
 • Sommige gebruikers hebben problemen gehad met de kwaliteit van het plastic
9.6
Brandweerpret gegarandeerd!
Als je een kleine brandweerman- of brandweervrouw-in-opleiding hebt die dol is op brandweerauto’s en graag zijn of haar verbeeldingskracht gebruikt tijdens het spelen, dan is de LEGO DUPLO Brandweerauto – 10969 zeker aan te raden.

Andere bouwstenen om je kleine held te laten uitblinken!

Blus je speelervaring: Kies de perfecte speelgoed brandweerauto!

Als je op zoek bent naar de perfecte speelgoedbrandweerauto, zijn er een paar belangrijke dingen waar je op moet letten. Ten eerste, kies er eentje met felle kleuren en opvallende details, zodat hij echt opvalt tijdens het spelen.

Ten tweede, controleer of de brandweerauto stevig gebouwd is, zodat hij bestand is tegen intensief gebruik en niet snel kapot gaat.

Ten derde, kijk naar de grootte van de brandweerauto – hij moet groot genoeg zijn zodat je er gemakkelijk mee kunt spelen, maar niet te groot dat hij niet in je speelkamer past.

Tot slot, zoek naar brandweerauto’s die leuke geluiden maken, zoals sirenes en brandweerlieden die praten.

Niets is namelijk cooler dan een speelgoedbrandweerauto die echt klinkt als een echte brandweerwagen!

 • De grootte van de brandweerauto: Zorg ervoor dat hij groot genoeg is voor kleine handjes om mee te spelen. Niets is leuker dan een gigantische brandweertruck!
 • De heldhaftige details: Check of de brandweerauto coole details heeft, zoals een sirene, uitklapbare ladder en misschien zelfs een draaibaar waterkanon. Het moet tenslotte een echte heldenwagen zijn!
 • De bouwbaarheid: Kijk of de set eenvoudig in elkaar te zetten is. DUPLO is bedoeld voor jongere kinderen, dus het zou niet te moeilijk moeten zijn om te bouwen. Als het te ingewikkeld wordt, kan het de brandweerpret bederven
 • De compatibiliteit: Controleer of de brandweerauto compatibel is met andere DUPLO-sets. Het is altijd leuk om ze te kunnen combineren en een hele stad te bouwen voor je brandweerheld
 • De LEGO-kwaliteit: LEGO staat bekend om zijn duurzaamheid, dus zorg ervoor dat de brandweerauto stevig is gebouwd en bestand tegen veel speelplezier. Je brandweerman moet er tenslotte heel wat noodsituaties mee kunnen aanpakken!
 • Veilige materialen: Controleer of de LEGO-set gemaakt is van veilige en niet-giftige materialen. Veiligheid gaat boven alles, vooral als het om speelgoed voor jonge kinderen gaat

Als je grootste reddingsoperaties bestaan uit het redden van katten uit bomen, dan is de LEGO DUPLO Brandweerauto – Kleine Held misschien niet helemaal jouw ding!

 • Ben je geen fan van brandweerauto’s en heldhaftige avonturen? Dan is deze LEGO DUPLO Brandweerauto misschien niet het juiste product voor jou. Maar geen zorgen, er zijn nog talloze andere leuke sets om uit te kiezen!
 • Als je meer van bouwen met blokken houdt dan van spelletjes spelen, dan is deze LEGO DUPLO Brandweerauto misschien niet helemaal jouw ding. Maar wees gerust, er zijn genoeg andere sets waar je je creativiteit op los kunt laten!
 • Als je op zoek bent naar een uitdaging die wat meer montage vereist zijn er nog veel andere sets die je kunnen helpen om je bouwvaardigheden naar een hoger niveau te tillen!

Alles wat je wilde weten over de LEGO brandweerauto

Welke speelgoedbrandweerauto is het meest geschikt voor kleine avonturiers die graag af en toe een blusmissie willen uitvoeren in de woonkamer?

Ah, voor kleine avonturiers die graag af en toe een blusmissie in de woonkamer willen uitvoeren, is de LEGO DUPLO Brandweerauto – 10969 echt perfect! Met zijn grote DUPLO-stenen en eenvoudige bouwontwerp is deze brandweerauto ideaal voor kleine handjes en beginners. Hij heeft een echt werkende ladder om hun verbeelding te prikkelen en is sterk genoeg om elk ‘brandje’ in de woonkamer aan te kunnen. Dus geen zorgen, deze brandweerauto is de ideale metgezel voor je kleine brandweerman- of vrouw-in-training!

Kun je je voorstellen hoeveel spannende avonturen je kunt beleven met de LEGO DUPLO Brandweerauto en de kleine helden die het in zich hebben om elke noodsituatie aan te pakken?

Oh absoluut! Met de LEGO DUPLO Brandweerauto 10969 kun je je helemaal onderdompelen in spannende avonturen. Stel je voor, je bent een kleine held die elke noodsituatie aankan. Of het nu gaat om het blussen van een denkbeeldige brand of het redden van de dag, de mogelijkheden zijn eindeloos! Met de brandweerauto en de kleine helden kun je je fantasie de vrije loop laten en spannende scenario’s bedenken. Dus haal die verbeelding maar tevoorschijn en beleef geweldige avonturen met de LEGO DUPLO Brandweerauto!

Welke speelgoedbrandweerauto heeft de beste waterstraalfunctie om echt vuur te blussen tijdens het spelen?

Nou, nou, dat is een pittige vraag! De LEGO DUPLO Brandweerauto – 10969 heeft helaas geen echte waterstraalfunctie om vuur te blussen. Maar wees gerust, met de kracht van de verbeelding, kunnen kleintjes nog steeds fantaseren over het blussen van grote vlammen en het redden van de dag! Dus hoewel deze brandweerauto geen echte waterkracht heeft, is het nog steeds een geweldige toevoeging aan de speelgoedcollectie van je kleintje. En wie weet, misschien leren ze wel de volgende brandweerheld te worden!

Welke speelgoedbrandweerauto heeft de stevigste constructie, zodat hij bestand is tegen de meest uitdagende reddingsmissies en onvoorspelbare crashes?

Oh, daar heb je zeker de LEGO DUPLO Brandweerauto – 10969 voor nodig! Deze stoere brandweerauto heeft een super stevige constructie die bestand is tegen zelfs de meest uitdagende reddingsmissies en onvoorspelbare crashes. Hij is gebouwd om het zwaarste werk aan te kunnen en staat altijd paraat om de dag te redden. Dus maak je geen zorgen, met deze brandweerauto ben je klaar voor elk avontuur!

Hoeveel brandweerhelden heb je nodig om een ernstige DUPLO-brand te blussen met de LEGO DUPLO Brandweerauto?

Nou, nou, nou, dat is een flinke DUPLO-brand die je wilt blussen! Maar maak je geen zorgen, met de LEGO DUPLO Brandweerauto – 10969 ben je goed uitgerust om de klus te klaren. Je hebt twee dappere brandweerhelden nodig om deze ernstige brand te blussen. Samen kunnen ze de vlammen bestrijden en de dag redden. Wees voorzichtig en laat je fantasie de vrije loop terwijl je de brandweerauto bestuurt en je eigen heldhaftige reddingsmissies uitvoert! Succes!

Welke speelgoedbrandweerauto heeft de coolste geluidseffecten en lichtjes om de hele buurt te laten weten dat de brandweer eraan komt?

De “LEGO DUPLO Brandweerauto – 10969” is absoluut de coolste speelgoedbrandweerauto met geluidseffecten en lichtjes! Met een druk op de knop kunnen je kleintjes de sirenes laten loeien en de lichten laten knipperen om de hele buurt te laten weten dat de brandweer eraan komt. Het is een perfecte combinatie van spannend speelplezier en leerzame bouwmogelijkheden. Brandweerlieden in spe gaan dol zijn op deze coole functies!

Welke supercoole functies heeft de LEGO DUPLO Brandweerauto om je te helpen bij je reddingsmissie in DUPLO-stijl?

Ha, dat is een geweldige vraag! De LEGO DUPLO Brandweerauto – 10969 heeft een aantal supercoole functies die je zeker zullen helpen bij je reddingsmissie in DUPLO-stijl. Ten eerste heeft hij een uitschuifbare ladder, waarmee je naar grote hoogtes kunt klimmen om mensen te redden. Hij heeft ook draaiende wielen, zodat je snel kunt manoeuvreren en op tijd op de plaats van bestemming kunt zijn. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft hij zelfs een uittrekbare brandslang, zodat je het vuur kunt blussen en de dag kunt redden! Dus, als je in DUPLO-stijl een echte held wilt zijn, dan is deze brandweerauto zeker jouw beste vriend!

Ben je klaar voor avontuur? Laat je kind de held van de dag worden met de LEGO DUPLO Brandweerauto – 10969! Samen kunnen ze spannende reddingsacties beleven en onvergetelijke brandweerman- of -vrouwverhalen bedenken. Bestel nu en zet je schrap voor uren speelplezier!