Wil je samenwerken met SpeelgoedMan? Bijvoorbeeld in de vorm van een productreview, advertorial of affiliate samenwerking? Leuk!

Op deze pagina vind je meer inforamtie voer een samenwerking.

Mogelijkheden voor samenwerkingen met Kindcadeautips.nl

Er zijn verschillende mogelijkheden om samen te werken met Kindcadeautips.nl, dé #1 website met de leukste cadeautips voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Maandelijks bezoeken ruim 50.000 unieke gebruikers de website. Dé kans om ook jouw product of merk onder de aandacht te brengen, dus. We vertellen je graag meer over de samenwerkingsmogelijkheden.

1. Productreview

Heb je een product dat perfect past bij SpeelgoedMan en lijkt het je te gek om een review van jouw product terug te zien op ons platform? We ontvangen graag jouw product, testen het zelf uitgebreid uit en schrijven er vervolgens een artikel over op SpeelgoedMan, inclusief fotografie.

In het artikel mogen maximaal 2 links naar keuze naar je website toegevoegd worden. Het artikel blijft voor onbepaalde tijd op SpeelgoedMan staan, zolang de website bestaat. Afhankelijk van je wensen en het type product, rekenen we een tarief voor het schrijven en plaatsen van zo’n productreview.

2. Advertorial & Linkbuilding

Wil je een artikel laten schrijven over jouw product of dienst en sluit dat perfect aan bij de doelgroep van SpeelgoedMan? En/of ben je op zoek naar een relevante backlink op een sterke website met hoge metrics en meer dan 500 bezoekers per maand? Onze redactie schrijft dan graag een advertorial over jouw merk. Er mogen maximaal 2 do-follow links in het artikel verwerkt worden, die je zelf mag aanleveren. Het artikel blijft voor onbepaalde tijd op SpeelgoedMan live staan.

Voor het schrijven en publiceren van zo’n advertorial inclusief backlink, rekenen we een vast tarief. Neem contact op om de actuele tarieven op te vragen.

3. Affiliate marketing

Op SpeelgoedMan vind je affiliate links die leiden naar webshops zoals Bol.com. Als een websitebezoeker via deze links uiteindelijk een aankoop doet bij zo’n webshop, verdient SpeelgoedMan daar een commissie over: een percentage van het aankoopbedrag. Dit kost de websitebezoeker niets extra en je support hier SpeelgoedMan mee. Daardoor kunnen we blijven bestaan én de leukste cadeautips voor je verzamelen.

Heb je een webshop met een interessant affiliate programma voor SpeelgoedMan? Neem dan contact met ons op, dan bespreken we graag de mogelijkheden.


Over SpeelgoedMan

SpeelgoedMan is een website bomvol leuke cadeautips voor kinderen tot een leeftijd van 12 jaar. Of je nu op zoek bent naar cadeau’s voor een jongen, meisje of genderneutraal. Ook voor speciale gelegenheden zijn er cadeautips te vinden. Ondanks dat we in 2020 zijn opgericht zijn alle cadeautips nog steeds relevant en volgens de laatste trends op de schoolpleintjes en klaslokalen.