De 15 leukste cadeaus voor een meisje van 2 jaar in 2024

 

Hiep, hiep hoera! Alweer 2 jaar oud! Wat is een leuk cadeau voor een meisje van 2 jaar? Het is altijd lastig om een cadeau te kiezen, maar met onze tips niet meer. Wij helpen je namelijk graag met de 12 leukste tips en dan heb je sowieso een origineel cadeau voor een meisje van 2. Laat je inspireren door ons aanbod en ontdek 12 leuke cadeautips voor je peuter. 

Als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor een meisje van 2, dan ben je hier aan het juiste adres. Lees onze 12 cadeautips door en je hebt een prachtig item om te geven.

 

Cadeaus & speelgoed voor een meisje van 2 jaar

1. LEGO DUPLO

Bouwen is goed voor de motoriek. LEGO DUPLO is dan ook een perfect cadeau om te geven. Het is uitdagend speelgoed waar kinderen lekker zelf mee aan de slag kunnen. Het zijn grote blokken, waardoor ze het goed vast kunnen houden en het bevordert ook de zelfstandigheid van de kinderen. Samen spelen kan uiteraard ook en dat maakt het meer dan een geschikt cadeau voor een 2-jarig meisje.

2. Vtech Speelgoed

Je kleine meid kan ook erg blij worden van Vtech. Dit merk is al jaren te vinden op de markt en staat met name bekend om het educatief speelgoed dat ze ontwikkelen. Het zorgt in ieder geval voor urenlang speelplezier en reken er maar op dat het een tof cadeau is voor een meisje 2 jaar. 

VTech Baby Eerste 100 Woordjes Boek

VTech Verzorg & Leer Doktersset

Vtech Toet Toet Auto's Wegdelen

Vtech Toet Toet Auto’s Wegdelen 

3. Fisher Price Speelgoed

Fisher Price, wie kent het niet? Veel kinderen spelen ermee, het is dan ook leuk om cadeau te doen. Het is een leuke manier om het praten van kinderen te bevorderen. Het perfecte cadeau op deze leeftijd. Hieronder vind je een paar tips, dan weet je zeker dat je leuk speelgoed hebt om te geven!

Fisher-Price Little People Dierenverzorgingsboerderij

Fisher-Price Little People Boerderij

Fisher-Price DJ Bouncin Beats Leerrobot

Fisher-Price DJ Beats Leerrobot

Fisher-Price Little People Light-Up Learning Garage

Fisher-Price Little People Garage

Fisher-Price Little People Racebaan

Fisher-Price Little People Racebaan

4. Kleurboeken

Welke meisjes zijn er nou niet dol op kleuren? Kinderen vinden het vaak leuk om te doen dus zoek je een cadeau voor de tweede verjaardag van een meisje? Een kleurboek is dan altijd een goede keuze. Je kunt het overal mee naartoe nemen, zo leren kinderen ook zelfstandig spelen.

BING Winterboek - 50 pagina's

BING Winterboek – 50 pagina’s 

Kleuren met water - De boerderij

Kleuren met water – De boerderij

5. Barbie

Barbie, daar zijn alle meisjes toch een groot fan van? Doe het daarom als speelgoed cadeau en je kindje zal er goed voor zorgen. Dit is erg leuk voor een meisje en zo kunnen ze ook hun eigen woordenschat beter ontwikkelen. Ze praten vaak tegen de barbie en dat is alleen maar goed voor de ontwikkeling. 

Barbie Chelsea - Barbie Auto met Stickers

Barbie Chelsea – met Stickers

Barbie - Dreamtopia - Haarstyliste

Barbie Dreamtopia – Haarstyliste

Barbie Tienerpop Dreamtopia

Barbie Tienerpop Dreamtopia

Barbie Bruidsjurk

Barbie Bruidsjurk
 

6. Houten kinderkeuken

Een mooie houten keuken, goede kwaliteit, degelijk en duurzaam. Kinderen van deze leeftijd willen je vaak helpen en willen alles nadoen. Zet de keuken daarom in je eigen keuken en dan kan ze lekker meehelpen. Een mooi cadeau waar je ieder meisje blij mee gaat maken. 

Marionette Wooden Toys - Speelgoed Koffiezetapparaat en Winkel

Marionette Apparaat en Winkel 

Little Dutch Koffiehoek FSC

Little Dutch Koffiehoek FSC

Easyfold - Mini Matters houten keuken

Easyfold – Mini houten keuken

Little Dutch Mini Keuken FSC

Little Dutch Mini Keuken FSC

7. Houten speelgoed

Er zijn zoveel leuke items als het gaat over houten speelgoed. 2 jarige meisjes kun je al meer de vrije loop laten gaan. Met blokken kan je kleintje lekker bouwen, maar er is meer mogelijkheid met hout. Ontdek daarom onze tips en laat ze lekker spelen met deze set en zich verder ontwikkelen.  

Houten set van 4 Educatie Speelgoed

Houten set van 4 Educatie Speelgoed

Eichhorn - Blokken Met Geluid 12 stuks

Eichhorn – Blokken Met Geluid 12 stuks

Label Label Barbapapa Houten Alfabet

Label Barbapapa Houten Alfabet

8. Peuter fietsje

Fietsen is goed voor de ontwikkeling en leuk om te geven met de 2e verjaardag natuurlijk. Dit is iets waar meisjes van 2 heel blij van worden. Zo kun je samen meer naar buiten, maar ook binnen kan dit peuterfietsje goed worden gebruikt. De motoriek zal er alleen maar op vooruitgaan, leuk om samen te oefenen!

HyperMotion ROSA loopfiets kinderfiets

HyperMotion ROSA loopfiets kinderfiets

HyperMotion step loopfiets scooter kinderfiets

HyperMotion step loopfiets kinderfiets

Houten Driewieler Peuter Loopfiets

Houten Driewieler Peuter Loopfiets

9. Poppen

Op deze leeftijd hebben kinderen soms al hele verhalen, het is daarom goed om het praten te stimuleren. Met poppen gaat dat zeker lukken, want ze praten er vaak tegen. Zo beschik je over een stoere pop waar ze misschien wel de hele dag mee rond blijft lopen, dat is toch schattig om te zien!

Bayer Baby Charlene

Bayer Baby Charlene

Baby Annabell My First Annabell

BabyPop My First Annabell

10. Knuffels

Wat worden ze ineens groot, maar toch zijn het vaak nog kleine knuffelberen! Geef daarom een mooie knuffel cadeau, zodat ze hier lekker mee rond kunnen lopen en mee naar bed kunnen nemen. Lekker zacht, volop mogelijkheden en kinderen houden van knuffels!

MikaMax Olifant Knuffel XL 65 cm

MikaMax Olifant Knuffel XL 65 cm

Tiamo Collection - Knuffelbeer 35 cm

Tiamo Collection – Knuffelbeer 35 cm

Squishmallows Little Plush 19 cm

Squishmallows Little Plush 19 cm

Little Dutch Knuffel Goose 18 cm

Little Dutch Goose 18 cm

11. Spelletjes en puzzels

Een leuk spel, leerzaam speelgoed, een puzzel is altijd leuk voor een jongen van 2 jaar en voor een meisje. Een kind van 2 is graag aan het proberen en met een puzzel krijgen ze deze vrijheid. Interessant speelgoed voor kinderen en mogelijkheden genoeg. Zo heb jij in ieder geval een geweldig cadeau. Misschien een leuke Nijntje interactieve puzzel?

12. Buiten speelgoed

Als het lekker weer is wil je natuurlijk samen naar buiten. Niet alle kinderen lopen graag, maar daar kan snel verandering in komen als zij een loopauto of loopfiets hebben. Het is het proberen meer dan waard, want frisse lucht doet iedereen goed. Het voordeel is ook dat ze meer bewegen, sneller moe zijn en ook beter slapen. 

Fiat 500 - Loopauto

Fiat 500 – Loopauto

Sajan - Loopfiets - Luchtbanden

Sajan – Loopfiets – Luchtbanden 

LifeGoods HappyStep - Kinderstep

LifeGoods – Kinderstep

Peppa Pig Step - Geel roze blauw

Peppa Pig Step – Geel roze blauw

13. Rugzak

Hoe leuk is het om de eerste eigen rugzak cadeau te krijgen? Als ze bijvoorbeeld naar de opvang gaat, kan ze vanaf nu haar eigen drinken, eten en andere spulletjes meenemen. Het begint met het zorg leren dragen voor eigen spullen, wat niet vroeg genoeg kan beginnen.

Marsipulami Rugzakje

Marsipulami Rugzakje

HELLO KITTY Appeltjes 3D Rugzak Rugtas

Hello Kitty 3D Rugzak 

Unicorn Kinderrugzak met Kijkvenster

Unicorn rugzak met Kijkvenster

That's mine kleuterrugzak

Peppa Pig Step – Geel roze blauw

14. Nijntje speelgoed

Nijntje, daar zijn alle meisjes van 2 jaar toch dol op? Geef ze daarom wat leuk Nijntje speelgoed cadeau. Je kunt er op rekenen dat je een vrolijk meisje voor je ziet. Dit speelgoed is van hoge kwaliteit en er zijn veel leuke producten verkrijgbaar. 

Nijntje houten blokken dierentuin

Nijntje houten blokken dierentuin

Mijn Eerste Telefoon Nijntje

Mijn Eerste Telefoon Nijntje

Nijntje blokkenton

Nijntje blokkenton
 

15. Tipitent

Heerlijk thuis in je eigen tent spelen, dat vinden kinderen vaak erg leuk. Ze kunnen leren samenspelen, er komen hele verhalen boven en dat bevordert ook het praten weer. Een praktisch cadeau, maar ook leerzaam. Kinderen kunnen hier vaak jaren mee spelen. 

Speeltent - Tipi Tent

Speeltent Tipi Tent – Kleed & Kussens

Springos Tipi Tent

Springos Tipi Tent – Mat & Kussens

Springos Tipi Tent

Springos Tipi Tent – Mat & Kussens

Speeltent - Tipi Tent - Met Grondkleed & Kussens

Speeltent Tipi Tent – Kleed & Kussens

Wat geef je cadeau aan een meisje van 2 jaar?

Cadeau meisje 2 jaar, dit kan lastig zijn, maar met onze tips gaat het zeker lukken. Vanaf 2 jaar praten ze meer, zijn bezig met de fijne motoriek, willen alles leren en vaak ook zelf doen. De ontwikkeling van een peuter gaat snel, ze zijn vaak dol op My Little Pony, Minnie Mouse of willen een loopfiets inclusief lage instap. Dit helpt bij hun ontwikkeling en zo kunnen kinderen op een leuke manier bezig zijn en veel leren. Kinderen van deze leeftijd zijn met heel veel blij, puzzelen, kleuren, spelletjes doen en muziek en korte verhaaltjes zijn ook mooi speelgoed voor meisjes. 

 

Wat is leuk speelgoed voor een meisje van 2 jaar?

Voor een meid van 2 jaar wil je natuurlijk een heel leuk cadeau hebben. Ontdek met onze tips het speelgoed van het jaar en kies iets wat bij haar past. Playmobil is ook populair, net als buitenspeelgoed. Kies iets wat ze alleen en wat je samen kunt doen, dan heb je altijd het perfecte product!

Kenneth Speelgoedman

Bedankt voor het lezen!

Hé daar, ik ben Kenneth, de superheld van deze website en de trotse papa van twee fantastische bengels. Ik struin het wereldwijde web af op zoek naar waanzinnige speelgoedinspiratie. Mijn missie? Een speeltuin van kindercadeautips creëren, zodat er voor elk kind iets geweldigs te ontdekken valt.

Hopelijk ben je niet verdwaald tussen al die speelgoedideeën en krijg je hier net zoveel energie van als een suikerbom op een kinderfeestje. Dus, haal die glimlach maar uit de kast en maak die kids dolgelukkig met de meest briljante cadeautjes! 🎁✨