Hallo avonturiers! Zijn jullie klaar om op een spannende reis te gaan door de wilde dierenwereld? Goed nieuws, want vandaag wil ik jullie voorstellen aan SlimMax Mijn Eerste – Safari Dieren! Met dit geweldige speelgoed kunnen jullie niet alleen je fantasie de vrije loop laten, maar ook de fauna van Afrika verkennen zonder zelfs maar je woonkamer te verlaten. Dus, haal je verrekijker tevoorschijn en bereid je voor op een onvergetelijk avontuur!

SlimMax Mijn Eerste – Safari Dieren

★★★★★
24,99
19,99
Bol.com
as of March 4, 2024 1:37 am

Maak je klaar om op een spannend avontuur te gaan met SmartMax My First – Safari Animals! Dit fantastische speelgoed is speciaal ontworpen voor jonge kinderen vanaf 12 maanden om op een veilige manier kennis te maken met de magie van magnetisme. Met de extra grote en zachte onderdelen van de dieren kunnen ze eenvoudig op de staven klikken en hun eigen safariavonturen creëren.

De set bevat 18 kleurrijke onderdelen, die beschikbaar zijn in verschillende dieren. Van leeuwen tot olifanten en giraffen, jouw kleintje kan zijn eigen savanne creëren. Het beste van alles is dat er geen minifiguren zijn, dus je kind kan zijn verbeelding de vrije loop laten en zijn eigen verhalen bedenken.

De SmartMax My First – Safari Animals is gemaakt van hoogwaardig kunststof en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Met een aanbevolen minimumleeftijd van 1 jaar is dit de perfecte manier om de fijne motoriek en het magnetisme van je kind te stimuleren.

Wat zit erin?!
 • Leeftijdsaanbeveling: Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar
 • Materiaal: Gemaakt van duurzaam kunststof
 • Gewicht: Weegt slechts 0.61 kg, licht genoeg voor kleine handjes
 • Bouwset: Magnetisch constructiespeelgoed dat kinderen stimuleert om te bouwen en te ontdekken
 • Onderdelen: Bevat 18 kleurrijke onderdelen om safari dieren te bouwen
 • STEM-speelgoed: Stimuleert de ontwikkeling van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde vaardigheden
 • Veiligheid: CE-markering en veiligheidswaarschuwingen voor geschikt gebruik
 • Verpakking: Wordt geleverd in een handige doos met afmetingen van 240 mm x 67 mm x 244 mm

Dus waar wacht je nog op? Laat je kleintje kennismaken met de magie van magnetisme en de fascinerende dierenwereld van de savanne met SmartMax My First – Safari Animals. Voor je het weet, beleven ze hun eigen avonturen en ontdekken ze spelenderwijs de wonderen van bouwen en construeren.

Dierenpret voor kleintjes!
 • Grote, zachte onderdelen
 • Veilig voor jonge kinderen
 • Magnetisch speelgoed voor kinderen vanaf 12 maanden
 • Eenvoudige klikbevestiging
 • Stimuleert de ontdekking van magnetisme
 • 6 verschillende safari dieren

SmartMax My First – Safari Animals is een fantastisch speelgoed voor kinderen vanaf 1 jaar oud. De dieren zijn leuk vormgegeven en hebben grote, zachte onderdelen, waardoor ze veilig zijn voor jonge kinderen. Het magnetische speelgoed stimuleert de ontdekking van magnetisme en helpt bij de ontwikkeling van de fijne motoriek van het kind.

Een reviewer gaf aan dat ze dit cadeau hebben gekregen voor hun 1-jarige zoon en dat het speelgoed geweldig is. Ondanks dat het af en toe in de mond van het kind belandt, blijven de magneten goed bij elkaar. Een andere reviewer was aangenaam verrast door het speelgoed en gaf aan dat hun zoon van 1 er dol op is. Zelfs hun 3-jarige kind speelt er graag mee. De magneten zijn sterk genoeg om alles bij elkaar te houden, maar toch makkelijk genoeg voor de kinderen om zelf uit elkaar te halen.

Een ander positief punt is dat er verschillende uitbreidingssets verkrijgbaar zijn, waardoor kinderen steeds nieuwe dingen kunnen ontdekken en worden uitgedaagd. Dit maakt het speelgoed geschikt voor peuters en oudere kinderen. Kortom, SmartMax My First – Safari Animals is het perfecte speelgoed om de motorische vaardigheden van kinderen te ontwikkelen en ze te laten experimenteren met techniek, op een veilige en speelse manier.

Ga wild!
 • Stimuleert de fijne motoriek van kinderen
 • Verschillende uitbreidingssets beschikbaar voor eindeloos speelplezier
 • Veilig en geschikt voor zowel peuters als oudere kinderen
Oeps, niet zo SlimMax!
 • Er kunnen roestplekken ontstaan op de magnetische delen
 • Het speelgoed kan soms in de mond belanden
9.6
Magnifiek magnetisme!
Met SmartMax My First – Safari Animals kunnen kinderen vanaf 1 jaar oud op een veilige en speelse manier experimenteren met magnetisme, terwijl ze tegelijkertijd hun fijne motoriek ontwikkelen – het perfecte speelgoed voor jonge avonturiers!

Alternatieve Avonturen voor SlimMax Mijn Eerste – Safari Dieren!

Op avontuur met de juiste keuze: Tips voor het kiezen van jouw safarispelgoed!

Als het gaat om het selecteren van Safari en jungle speelgoed, is het belangrijk om je innerlijke avonturier te kanaliseren! Kies speelgoed met levendige kleuren en ontwerpen die je meenemen naar de wildernis. Denk aan speelgoeddieren zoals leeuwen, tijgers, apen en krokodillen om je safari compleet te maken. Vergeet ook niet om te kijken naar speelsets met bomen, grotten en watervallen om je jungle-ervaring tot leven te brengen. Zorg ervoor dat het speelgoed stevig en duurzaam is, zodat het bestand is tegen talloze speelse avonturen. Het allerbelangrijkste is dat je plezier hebt en je verbeeldingskracht de vrije loop laat terwijl je de wilde wereld van Safari en jungle verkent met je speelgoed!

 • Schattigheidsfactor: Het belangrijkste is natuurlijk dat de dieren super schattig zijn. Kijk of ze er knuffelbaar uitzien en of ze je een instant glimlach bezorgen
 • Kwaliteit: Controleer de kwaliteit van de materialen waarvan de dieren zijn gemaakt. Zijn ze zacht en stevig genoeg om veelvuldig knuffelen aan te kunnen? Niemand wil een dier dat na een paar dagen uit elkaar valt
 • Authenticiteit: Hoe realistisch zijn de dieren? Gaan ze qua uiterlijk en kenmerken goed samen met de dieren die je normaal in het wild zou vinden? Hoe meer ze lijken op echte safari dieren, hoe leuker het spel zal zijn
 • Educatieve waarde: Kijk of de set ook educatieve elementen bevat. Zijn er bijvoorbeeld leuke feitjes over de dieren of krijg je er een mini-safari boekje bij? Leren en plezier gaan hand in hand!
 • Interactiviteit: Kies voor dieren die verschillende acties kunnen uitvoeren. Misschien kunnen ze geluiden maken, bewegen of zelfs hun poten bewegen als je op een knopje drukt. Niets is leuker dan dieren die tot leven komen!
 • Veiligheid: Controleer altijd of de set voldoet aan de veiligheidsnormen. Zorg ervoor dat er geen kleine onderdelen zijn die kunnen worden ingeslikt en dat er geen scherpe randen zijn waar je je aan kunt verwonden. We willen natuurlijk dat spelen veilig is!
 • Prijs: Vergelijk de prijzen van verschillende aanbieders om de beste deal te krijgen. Maar wees niet te gierig, want soms is het de moeite waard om iets meer te betalen voor een betere kwaliteit

Als je meer een stadsmens bent, is SlimMax Mijn Eerste – Safari Dieren misschien niet het juiste product voor jou!

Alle antwoorden die je nodig hebt over onze wilde collectie Safari en Jungle speelgoed!

Ben jij klaar om op ontdekkingsreis te gaan in de wilde dierenwereld? Maak kennis met het SlimMax Mijn Eerste – Safari Dieren speelgoed en laat je verrassen door de avontuurlijke mogelijkheden. Welke dieren zou jij graag willen tegenkomen tijdens jouw safari?

Nou, ik moet zeggen dat het SlimMax Mijn Eerste – Safari Dieren speelgoed je zeker klaarstoomt voor een avontuurlijke ontdekkingsreis in de wilde dierenwereld! Met dit speelgoed kun je kennismaken met allerlei spannende safaridieren. Denk aan leeuwen, olifanten, giraffen, zebra’s en nog veel meer! Dus, welke dieren zou jij graag willen tegenkomen tijdens jouw safari? Laat je fantasie de vrije loop en beleef de wildste avonturen met SlimMax Mijn Eerste – Safari Dieren!

Zijn er ook interactieve speelgoedsets waarmee kinderen de geluiden en bewegingen van hun favoriete junglewezens kunnen nadoen? Want wie wil er nou niet als een brullende aap door de kamer slingeren?

Ja, absoluut! De SmartMax My First – Safari Animals speelgoedset is interactief en laat kinderen de geluiden en bewegingen van hun favoriete junglewezens nadoen. Dus als je ooit hebt gedroomd van het brullende geluid van een aap terwijl je door de kamer slingert, dan is dit zeker het speelgoed voor jou! Laat je jungle-avontuur beginnen!

Weet jij welke geluiden verschillende wilde dieren maken? Test je kennis met SlimMax Mijn Eerste – Safari Dieren en laat ons weten welk dierengeluid jouw favoriet is. Brult de leeuw, knort de neushoorn of kwettert de papegaai?

Natuurlijk weet ik welke geluiden verschillende wilde dieren maken! Met de SlimMax Mijn Eerste – Safari Dieren kun je jouw kennis testen en ontdekken wat jouw favoriete dierengeluid is. Dus, brult de leeuw als een koning van de jungle, knort de neushoorn als een snackmomentje, of kwettert de papegaai als een echte kletskous? Laat het ons weten en veel plezier met het ontdekken van de geluiden van het dierenrijk!

Bestaat er ook educatief safari- en jungle speelgoed dat kinderen helpt meer te leren over de fascinerende flora en fauna die in deze wilde omgevingen te vinden zijn? Geef ons een mini-lesje over hoe speelgoed slim kan zijn!

Ja zeker! Het SmartMax My First – Safari Animals speelgoed is perfect voor kleine ontdekkingsreizigers die meer willen leren over de prachtige flora en fauna van de safari en jungle. Met dit speelgoed kunnen kinderen met behulp van magnetische staven en dierenfiguren hun eigen safari-avonturen beleven en tegelijkertijd spelenderwijs leren.

Een van de slimme aspecten van dit speelgoed is dat kinderen worden gestimuleerd om hun creativiteit en verbeeldingskracht te gebruiken. Ze kunnen de magnetische staven gebruiken om verschillende dierenfiguren te maken en zo hun eigen dierentuin of jungle creëren. Tijdens dit proces leren ze niet alleen verschillende kleuren en vormen herkennen, maar ook hoe magnetisme werkt.

Bovendien kunnen kinderen ook meer te weten komen over de diverse dieren die in de safari en jungle leven. Ze kunnen de verschillende dierenfiguren bestuderen en ontdekken hoe ze eruitzien, waar ze leven en wat ze eten. Dit kan hun kennis van de natuur en het dierenrijk vergroten.

Kortom, het SmartMax My First – Safari Animals speelgoed combineert spelen en leren op een slimme manier. Het moedigt kinderen aan om hun verbeelding te gebruiken, terwijl ze tegelijkertijd meer leren over de fascinerende flora en fauna van de wilde omgevingen. Het is educatief speelgoed dat een mini-lesje biedt in plezier en leren!

Welke wilde dieren kun je allemaal tegenkomen in de jungle van jouw speelgoedcollectie? Brullen de leeuwen al, of zijn ze nog in de maak?

In de jungle van de SmartMax My First – Safari Animals speelgoedcollectie kun je een heleboel wilde dieren tegenkomen! Je kunt een stoere leeuw tegen het lijf lopen, terwijl hij zijn brullende vaardigheden aan het oefenen is. Maar maak je geen zorgen, de leeuwen zijn al helemaal klaar en staan te popelen om met jou te spelen! Dus zet je safarihoed op, pak je speelgoedcamera en beleef avonturen met de brullende leeuwen en nog veel meer fantastische junglehelden in jouw speelgoedcollectie!

Is er een safari-avontuur compleet zonder een echte jungle-expeditieuitrusting? Kun je ons iets meer vertellen over de camouflage-outfits en avonturiershoeden die beschikbaar zijn?

Natuurlijk is er geen safari-avontuur compleet zonder de juiste jungle-expeditieuitrusting, mijn vriend! En bij SmartMax My First – Safari Animals hebben we je gedekt! Onze kleurrijke safari-dieren worden geleverd met supercoole camouflage-outfits en avonturiershoeden. Met deze outfits kunnen de kleine avonturiers zich in het wild verstoppen en hun favoriete dieren observeren zonder op te vallen. Dus bind die hoed stevig vast, trek je camouflage-outfit aan en laat het safari-avontuur maar beginnen!

Ontdek de spannende wereld van de savanne met SmartMax My First – Safari Dieren! Laat je kleintje zijn creativiteit de vrije loop laten en zijn eigen Safari-avontuur beleven. Kom en speel mee met deze kleurrijke en magnetische dieren. Verzamel leeuwen, olifanten, giraffen en nog veel meer! Het perfecte speelgoed voor kleine ontdekkingsreizigers – omdat spelen leuk is en leren kan! Waar wacht je nog op? Ga op safari met SmartMax My First – Safari Dieren!