Hey daar, Peppa Pig fans! Ben je helemaal dol op die schattige Tomy Piggies? Wel, we hebben geweldig nieuws voor je! We hebben een lijst samengesteld met 3 oink-tastische must-haves die je niet mag missen voor je verzameling. Dus, bereid je voor op wat heerlijk varkensplezier terwijl we je meenemen op een avontuurlijke reis door de wereld van Peppa Pig. Lees snel verder en ontdek welke goodies je niet mag missen!

1
Peppa's Badspeelgoed Set - Porridge Pret
✯ Waterige pret! ✯
Bekijk nu Bol.com
8.1
2
Peppa Pig Badhuis - Badspeelgoed
Badpret met Peppa!
Bekijk nu Bol.com
7.8
3
Peppa Pig IJsjesmachine - Badpret!
Smikkelig speelplezier!
Bekijk nu Bol.com
4.6
1

Peppa’s Badspeelgoed Set – Porridge Pret

21,98
Bol.com
as of March 4, 2024 1:35 am

Stap in het waterplezier met het Peppa Pig Badspeelgoed! Deze kleurrijke speelset is perfect voor gebruik in bad of in het zwembad. Papa Big, Mama Big en de schattige kleintjes, Peppa Big en George, zijn allemaal vrolijke spuiters. Duik ze onder water, vul ze met water en laat het waterpret beginnen! Spuiten maar! Met geen batterijen nodig en een waterbestendig ontwerp is dit speelgoed veilig en geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 12 jaar. Haal het hele gezin van Peppa Pig in huis en creëer de leukste avonturen in het water.

Spetterend speelplezier voor Peppa-fans!
 • Set bevat Papa Big, Mama Big, Peppa Big en George
 • Spuiters om mee te spelen in bad of zwembad
 • Gemakkelijk te vullen met water
 • Kleurrijke personages
Pret in de badkuip!
 • Schattige figuren van Peppa Pig en haar familie
 • Speelplezier in bad of zwembad
 • Eenvoudig water vullen
 • Vrolijke kleuren
Oh oh, niet zo leuk
 • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar
 • Kan leiden tot een hoop geproest en gesnuit
8.1
Waterige pret!
Met het Peppa Pig Bad Set krijgt badtijd een vrolijke en speelse twist, maar pas op voor de waterige grapjes die dit setje kan veroorzaken!
2

Peppa Pig Badhuis – Badspeelgoed

★★★★★
21,98
Bol.com
as of March 4, 2024 1:35 am

Beleef badplezier met Peppa Pig! Dit speelhuis in bad is perfect om je kleintje te vermaken tijdens het badderen. Met handige zuignapjes bevestig je het eenvoudig aan de badrand. Het speelhuis heeft allerlei leuke speelfuncties, zoals twee ramen die je eruit kunt halen. Het ene raam is handig om water mee te scheppen, terwijl het andere raam… Ondanks dat sommige klanten misschien niet blij waren met de verpakking, hebben andere gebruikers aangegeven dat hun kinderen er dol op zijn! Dus waar wacht je nog op? Maak van badtijd een feest met het Peppa Pig Speelhuis voor in Bad – Badspeelgoed!

Spetterend badplezier met Peppa!
 • Eenvoudige bevestiging met zuignapjes
 • Leuke speelfuncties voor badplezier
 • Verwijderbare ramen
 • Mogelijkheid om water te scheppen
Waterpret gegarandeerd!
 • Makkelijk te bevestigen met zuignapjes
 • Leuke speelfuncties voor badplezier
 • Verwijderbare ramen
 • Mogelijkheid om water te scheppen
Chloorgevaar!
 • Beschadigde verpakking bij levering
 • Niet geschikt als cadeau
7.8
Badpret met Peppa!
Met zijn eenvoudige bevestiging, leuke speelfuncties en de mogelijkheid om water te scheppen, is het Peppa Pig Speelhuis voor in Bad een geweldige toevoeging aan het badplezier, maar houd er wel rekening mee dat de verpakking misschien beschadigd is en het niet geschikt is als cadeau.
3

Peppa Pig IJsjesmachine – Badpret!

★★★★★
21,98
Bol.com
as of March 4, 2024 1:35 am

Badplezier in de badkamer krijgt een magisch tintje met de Peppa Pig Schuim IJsjesmachine! Deze schattige ijsjesmaker laat je kind zijn eigen fantasie-ijsjes maken terwijl ze genieten van hun badtijd. Bevestig de machine eenvoudig aan de badkamermuur of de zijkant van de badkuip met verborgen zuignappen, en je bent klaar om te spelen! Maar wees gewaarschuwd, dit speelgoed kan verslavend zijn – vraag het maar aan de enthousiaste 2-jarige van een tevreden klant die er dol op is!

Helaas hebben sommige klanten niet dezelfde ervaring gehad. Zoals een eerlijke beoordeling laat zien, kan het voorkomen dat de ijsjesmachine niet helemaal voldoet aan je verwachtingen. Maar maak je geen zorgen! We hebben de instructies nauwkeurig gevolgd en een oplossing bedacht om het beste resultaat te krijgen. Dus gooi de ijsjes maken zeker niet uit het raam, want met wat geduld en oefening zal je kind zich in no-time een echte ijsmeester voelen. Dit is een badspeelgoed dat leuk is om mee te experimenteren, terwijl je gezellig samen met je kleintje speelt in het water!

Een ijsje voor Peppa!
 • Maakt fantasie-ijsjes
 • Eenvoudig te bevestigen aan badkamermuur of badkuip
 • Verborgen zuignappen voor stevige bevestiging
 • Geschikt voor badplezier
Smikkelige Smulpret!
 • Leuke en fantasierijke manier om ijsjes te maken in bad
 • Makkelijk te bevestigen aan de muur of badkuip
 • Stevige bevestiging dankzij de verborgen zuignappen
 • Geschikt voor plezier in bad
Oeps, een tegenvaller!
 • Loopt snel uit het toestel
 • Ijsjes maken is moeilijk
4.6
Smikkelig speelplezier!
Al met al is de Peppa Pig Schuim IJsjesmachine een leuk badspeeltje dat de fantasie van kinderen prikkelt, al moet je wel snel zijn om het smeltende schuim te vangen voordat het uit het apparaat loopt!

Alles wat je altijd al wilde weten over Peppa Pig Tomy (maar nooit durfde te vragen!)

Kan Peppa Pig Tomy naar je luisteren als je met hem praat?

Helaas, Peppa Pig Tomy kan niet naar je luisteren als je met hem praat. Hij is een speelgoedknuffel en heeft geen mogelijkheid om te horen wat je zegt. Maar geen zorgen, je kunt nog steeds avonturen beleven met Peppa en je eigen fantasie gebruiken!

Hoe voelt het om Peppa Pig Tomy als je beste vriend te hebben?

Nou, als je Peppa Pig Tomy als je beste vriend hebt, dan voel je je waarschijnlijk heel gelukkig en avontuurlijk! Peppa is altijd klaar voor nieuwe avonturen en ze is super grappig. Je zult samen kunnen lachen en plezier kunnen maken, en misschien leer je zelfs een paar dingen van haar. Dus als je Peppa Pig Tomy als je beste vriend hebt, zul je je zeker nooit vervelen!

Hoe ziet Peppa Pig Tomy eruit? Is hij net zo knap als op tv?

Peppa Pig Tomy is een speelgoedversie van het bekende personage Peppa Pig. Hij is gemaakt van zacht materiaal en heeft een schattige uitstraling. Hoewel sommige mensen zijn charme en knapheid misschien niet helemaal kunnen weerstaan, moet ik je teleurstellen. Hij is misschien niet zo “knapperig” als op tv, maar hij is absoluut even schattig en leuk om mee te spelen!

Hoeveel avonturen heeft Peppa Pig Tomy al beleefd?

Peppa Pig Tomy heeft al een heleboel avonturen beleefd! Ze heeft samen met haar familie de leukste uitstapjes gemaakt, zoals naar het strand, de dierentuin, en zelfs naar de maan. Ook heeft ze heel wat avonturen beleefd met haar vriendjes, zoals picknicken in het bos en schatzoeken in de tuin. Dus als je wilt weten hoeveel avonturen Peppa Pig Tomy al heeft beleefd, dan kan ik alleen maar zeggen: heel veel!

Kan Peppa Pig Tomy ‘s nachts met je slapen en je beschermen tegen monsters onder je bed?

Natuurlijk kan Peppa Pig Tomy ‘s nachts met je slapen en je beschermen tegen monsters onder je bed! Peppa is een onverschrokken en dappervarkentje, klaar om elke uitdaging aan te gaan. Ze zal je bed bewaken als een echte heldin en ervoor zorgen dat je rustig kunt slapen. Dus maak je geen zorgen, met Peppa in de buurt zullen die enge monsters geen schijn van kans hebben!

Heeft Peppa Pig Tomy een BFF waar hij altijd mee rondhangt?

Nee, Peppa Pig Tomy heeft geen BFF waar hij altijd mee rondhangt. Hij is eigenlijk best wel een onafhankelijk varkentje. Maar hij heeft wel veel vriendjes en vriendinnetjes in de Peppa Pig wereld waar hij graag avonturen mee beleeft! Dus hij hoeft niet per se een BFF te hebben om plezier te hebben. Peppa Pig Tomy is gewoon een coole pig op zichzelf!

Kan Peppa Pig Tomy andere geluiden maken dan alleen oinken?

Ja, Peppa Pig Tomy kan inderdaad ook andere geluiden maken dan alleen maar oinken! Naast haar bekende oinkgeluid is ze in staat om verschillende andere geluiden te maken, zoals lachen, snuiven en zelfs een klein knorretje van genot. Dus als je op zoek bent naar wat afwisseling naast het klassieke geknor, dan kan Peppa Pig Tomy zeker verrassen met haar veelzijdige geluiden!

Kun je Peppa Pig Tomy meenemen in bad?

Nee, helaas kan Peppa Pig Tomy niet mee in bad. Peppa Pig is een bijzonder varkentje, maar ze houdt niet van nat worden. Dus het is beter om haar droog en knuffelig te houden. Maar misschien kan ze wel een leuke toeschouwer zijn terwijl jij in bad gaat!

Kan Peppa Pig Tomy echt springen in modderige plassen, net als in de serie?

Helaas, Peppa Pig Tomy kan niet echt springen in modderige plassen zoals in de serie. Ze is gewoon een schattig speelgoedvarkentje dat je kunt knuffelen en mee kunt spelen. Dus, als je zin hebt om zelf in modderige plassen te springen, dan moet je het toch echt zelf doen!

Zit er een geheime knop op Peppa Pig Tomy waarmee hij grappen kan vertellen?

Nee, helaas! Peppa Pig Tomy heeft geen geheime knop waarmee hij grappen kan vertellen. Maar we weten allemaal dat Peppa zelf behoorlijk grappig kan zijn, toch? Dus je zult vast genoeg lachen tijdens het spelen met dit speelgoed!

OinkSational Value! Prijzen die je doen knorren van plezier!

 • Peppa Pig Tomy Mini Figures: Deze schattige kleine figuren kosten meestal tussen de €5 en €10. Perfect om mee te spelen of om te verzamelen!
 • Peppa Pig Tomy Familiehuis: Dit leuke speelhuis is meestal geprijsd tussen de €20 en €30. Het wordt geleverd met Peppa en haar gezinsleden, en je kunt er verschillende kamers in inrichten. Geweldig voor fantasierijk spelen!
 • Peppa Pig Tomy Speelset: Deze speelsets variëren meestal in prijs tussen €15 en €25. Ze bevatten verschillende accessoires en kunnen thema’s hebben zoals een speeltuin, ziekenhuis of school. Urenlang speelplezier gegarandeerd!
 • Peppa Pig Tomy Knuffels: Deze pluizige knuffels kosten meestal tussen €10 en €20. Ze zijn perfect om mee te knuffelen en zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Ideaal voor de jonge Peppa-fans!
 • Peppa Pig Tomy Puzzels: Deze leuke puzzels variëren meestal in prijs tussen €5 en €15. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende moeilijkheidsgraden en kunnen variëren in het aantal stukjes. Geweldig om de motoriek en denkvaardigheden van kinderen te ontwikkelen!
 • Dus, of je nu op zoek bent naar figuren, speelhuizen, speelsets, knuffels of puzzels, er is een Peppa Pig Tomy-product voor elk budget!

Kies slim met Peppa Pig Tomy: een speelse gids voor ouders

 • Oinktastische vriendjes: Zorg ervoor dat de “Peppa Pig Tomy” wordt geleverd met al haar oinktastische vriendjes! Niets is zo leuk als spelenderwijs de wereld van Peppa verkennen met Pedro Pony, Suzy Sheep en al hun vrolijke vrienden. Oink, oink!
 • Biggenpuzzelplezier: Kijk of de “Peppa Pig Tomy” wordt geleverd met een leuke puzzeloptie. Peuterplezier wordt naar een hoger niveau gebracht wanneer kinderen de stukjes van Peppa’s avonturen bij elkaar kunnen puzzelen. Het is de perfecte manier om de creativiteit en fijne motoriek te stimuleren!
 • Muziekbommetje: Wie houdt er nu niet van een beetje muzikaal spektakel? Bij het zoeken naar een “Peppa Pig Tomy” is het belangrijk om erop te letten dat deze ook voorzien is van vrolijke muziekjes. Laat de kleintjes dansen en meezingen met de swingende deuntjes van Peppa en haar familie. Zo wordt spelen nog leuker!

Aan de slag met Peppa Pig Tomy: een korte handleiding voor het speelplezier!

 • Pak de “Peppa Pig Tomy” speelset uit de doos en maak alles klaar om te spelen
 • Zorg ervoor dat je alle kleine onderdelen bij elkaar hebt, zodat je niets kwijtraakt
 • Gebruik je verbeelding en speel de avonturen van Peppa en haar vriendjes na! Je kunt ze laten praten, springen en spelen. Laat je creativiteit de vrije loop!